Hráčem Podzimu, Okresní přebor Plzeň - Jih, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Tomáš Klíma

43%

Na prvním místě se umístil se 43% hlasů Tomáš Klíma z týmu TJ Sokol Kasejovice. Tomáš v kádru Kasejovic patří k oporám týmu a nejčastěji ho můžete najít na postu dirigenta ve středu zálohy, odkud řídí celou hru týmu a dává důležité góly. V podzimní části patřil stabilně k nejlepším hráčům svého týmu a v 9. kole dokonce vyhrál anketu o hráče kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Krejčí 34%
3. Filip Švejda 13%


0

Na druhém místě se umístil se 34% hlasů Tomáš Krejčí z týmu TJ Družstevník Vstiš. Tomáš je kapitán týmu a z obrany diriguje nejen obranou řadu, ale i hru celého týmu. Obraná řada díky jeho výkonům a organizaci převýšila řadu útočnou, které se v podzimní části až tolik nedařilo.

 

Na třetím místě se umístil se 13% hlasů Filip Švejda z týmu TJ Sokol Žinkovy.  Jako nejlepší střelec svého týmu si zasloužil místo v naší sestavě podzimu a jeho výkony vás zaujaly natolik, že jste jej posunuli až na třetí příčku v naší anketě.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.