Hráčem Podzimu, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Vlastimil Svoboda

48%

Sestava podzimu tachovského Okresního přeboru byla opravdu skutečně nabitá jednou hvězdou vedle druhé. Minimálně já osobně, jsem si rozhodně nedokázal tipnout, o kterém z těchto velkých jmen, budu za pár měsícu psát, jakožto o vítězi a největší hvězdě podzimu. Ale jedno jsem věděl jistě, a sice, že ať zde vyhraje kdokoli, rozhodně to nebude nezasloužené vítězství. To vše, čímž míňím tu velkou vyrovnanost, potvrzuje také fakt, že mezi všemi nejsou ani zdaleka tokové rozdíly, jako tomu je v ve většině ostatních soutěží. Začněme ale s vyhlašováním, pojďme na to od třetího místa. Na tom se umístila jedna z největších opor Sokolu Stráž, Bohdan Borys, těsně před ním pak skončil letos věčně druhý Pavel Kotva, ale zlato mohl získat jen jeden. A tím se, v historii této soutěže, jako první, stal... VLASTIMIL SVOBODA.

Všem vítězům pochopitelně z celého srdce gratulujeme a přejeme jim další podobné úspěchy. No, a Vy se již pomalu můžete těšit na brzký rozhovor s největší hvězdou podzimu, Vlastimilem Svobodou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Kotva 32%
3. Bohdan Borys 11%


0

Vážení čtenáři, vážené čtenářky, první měsíc roku 2016 je za námi a pro nás to znamená jediné. Po delší pauze odpočinku jsme na malou chvíli zase zpět s vyhášením historicky prvních tří medailistů v soutěži o nejlepšího hráče podzimní části sezóny. Ten nejlepší z nich bude navíc zařazen mezi všechny ostatní vítěze ve svých soutěžích z celé republiky, z nichž bude vytvořena, na základě počtu Vámi zaslaných hlasů, nejlepší jedenáctka, která bude odměněna různými zajímavými cenami. Teď už však konečně přejděme k očekávanému vyhlášení.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.