Hráčem Podzimu, Okresní přebor Plzeň - Město, se stává...

Datum kola: 25.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Lukáš Dirga

75%

Záložník plzeňského Unionu Lukáš Dirga se letos na hřišti cítí jako kapr ve vodě. Za svůj tým vstřelil dohromady za podzimní část soutěže 11 gólů a již dvakrát se stal vítězem naší ankety o hráče kola! Tímto, rozhodně zatím nejhodnotnějším prvenstvím, zpečetil svůj hattrick v počtu vítězství v anketě. Tento skromný a pokorný člověk, který s fotbalem začal v Horním Slavkově, si v této sezóně nemůže na nic stěžovat. Je z něj cítit elán a chuť do fotbalu, kterou mu mimo jiné dodávají také spoluhráči, ve kterých si našel skvělé přátele. 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Schumann 13%
3. Marek Kračmer 7%


0

Druhé místo obsadil Lukášův dobrý kamarád, opora zadních řad Uniounu, Martin Schumann. Je vidět, že v tomto klubu mají hráči opravdovou podporu. "Na potravinách" je Martin již dlouhý čas a je vidět, že zná každý metr čtverečný domácího hřiště. S lehkostí boří útoky hostujících forvardů  a diriguje všechny před sebou. Silný je ovšem i na hřištích soupeřů. Jeho zkušenosti jsou pro Union velmi cenné. Bronz si odnáší fanoušky velmi oblíbený Marek Kračmer. Brankář Lhoty je nejen skvělý gólman, který mimo jiné hraje také vyšší soutěž za tamní "A" tým, ale i kluk do kabiny, kterého by chtěl mít ve svých řadách každý trenér. Za své výkony si odnesl sympatických sedm procent.

Prosíme Lukáše Dirgu, pokud to ještě neudělal, aby se zaregistroval na našem portálu, čímž se dostane do hry o zajímavé ceny!

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.