SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Město | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 25.11.2015

0

Je to tady. Tohle je jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže. Hlasovat pro své favority můžete až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. 

Všichni hráči se snažili předvádět co nejlepší výkony, aby svým týmům pomohli k co nejvyššímu umístění v tabulce. Snahu nelze upřít nikomu, ale přeci jen se našlo pár výjimek, které svými výkony převyšovali všechny ostatní. Pojďme se podívat na ty nejlepší z nejlepších.

 

V brance se gólmani překonávali, nicméně místo je pouze jedno a obsadil ho Marek Kračmer ze Lhoty. Ten neodchytal všechna utkání, ale nebylo by to z důvodu špatných výkonů, naopak. Tento fyzicky dobře stavěný brankář dostával šance i za A tým, a tak ho v některých utkáních B týmu musel zastoupit Miroslav Šoltys.

 

Nejsilnější sestavu v poli začíná Jaroslav Špánek z Dýšiny, který si své místo v sestavy vysloužil díky svým skvělým obranným schopnostem a ofenzivním choutkám, které často končily gólem v soupeřově síti. To, že nejde o ořezávátko, dokazují také žluté kartónky, kterých má podobný počet jako branek.

 

Martin Schumann je jedním z několika hráčů, kterým se podařilo zvítězit v naší anketě o hráče kola. Tento obránce vystřídal ve velkém fotbale pouze dva kluby, Město Touškov a Union. Druhému jmenovanému je věrný již sedmou sezónu a obzvláště v této je hlavním pilířem obrany.

 

Třetím zadákem je Jiří Svoboda z Letné. Tohoto borce s číslem 2 dejte, kam chcete, všude vám zahraje nadstandartně dobře. Ze začátku sezóny válel v útoku, v posledních zápasech zase maří útočné snažení forvardům soupeře.

 

 

Pravé křídlo „dostal na starost“ Martin Otýs, tradiční kanonýr Malesic, kterému se podařilo vstřelit zatím třináct branek, což je krásný průměr jednoho gólu na zápas. O druhé místo v tabulce střelců se dělí s Petrem Hrdličkou, ale o něm později. Malesice na svého forvarda opravdu vsází, většina útočných akcí jde právě přes něj.

 

 

Doprostřed hry se postaví další hráč Dýšiny – Tomáš Křen. Na záložníka vstřelil již úctyhodných šest gólů. Dařilo se mu obzvlášť v posledním utkání, když Rapidu uštědřil dvě přesné rány, takže je možná trochu smutný, že podzimní část skončila, zrovna když chytl pěknou formu.

 

Michal Ráb je možná jedinou světlou výjimkou Spojů, protože tomuto plzeňskému mančaftu se zatím příliš nedaří a krčí se na dvanácté příčce tabulky s nejhorším útokem v soutěži. Sám Ráb se postaral o sedm tref obou týmů, kterými Spoje disponují. Tomuto středopolaři je jedno, jestli zrovna hraje za A či B tým, rozdílovým hráčem umí být všude.

 

Teď tu máme hráče, který drží zajímavé prvenství a to, že se stal dvakrát v polovině sezóny hráčem kola. To svědčí o jeho velkých kvalitách, ale za Lukáše Dirgu mluví také góly. Myslím, že jedenáct gólů hovoří za vše. Tento skromný hráč ale vždy vyzvihuje své spoluhráče a na prvním místě je u něj tým. Spartak Horní Slavkov vychoval opravdu komplexního fotbalistu.

 

V útoku máme tři ze čtyř nejlepších střelců. Petr Pašek je obávaný kanonýr, který již přidělal několik vrásek na obličeji svých obránců. Tomuto útočníkovi nemůžete dát ani metr prostoru, vždy vás bez váhání a se zabijáckým uměním potrestá. Hlavní důvod, proč je Dýšina aktuálně lídrem, hledejte právě u tohoto hráče.

 

Dále tu máme možná nejobávanějšího hráče celé soutěže. Lhotský Matěj Strejček nakopl svůj stroj již na začátku soutěže a obávám se, že ani podzimní přestávka ho nezastaví. Aktuálně jeho kolonka gólů čítá patnáct tref a znovu připomínám, že jsme pouze v polovině soutěže. Tento velmi rychlý a dobře technicky zdatný útočník je noční můrou všech obránců.

 

 

Vodní Stavby se asi nenachází úplně tam, kde by chtěly být. Pozitivní je forma Petra Hrdličky, forvarda, bez kterého by se vodníci jistě neobešli. Tento pětatřicetiletý zkušený matador se ve svých nejlepších fotbalových letech kopanou opravdu baví. V posledním utkání na hřišti silné Lhoty se mu podařilo dvakrát skórovat, takže můžeme jen čekat, jestli si formu přenese i do jarní části sezóny. 

 

Je to opravdu jedenáct nejlepších fotbalistů této soutěže? Chybí podle vás někdo, kdo si v sestavě podzimu zasloužil být? Dejte do komentářů jeho jméno a důvod, proč zrovna on chybí. V sestavě podzimu můžete hlasovat pro své favority až do konce ledna. Poté bude vybráno deset vítězů z celé republiky s největším počtem hlasů, kteří se dostanou do slosování o zajímavé ceny. Ceny již brzy zveřejníme. Máte se na co těšit. Pokud se do TOP10 nedostane žádný z brankářů, pak se ten, který bude mít nejvíce hlasů ze všech, dostává do slosování a výběr se rozšíří na top11.

Jsi hráč v této sestavě a máš zajímavé foto ze zápasu nebo jiné, o které by ses rád podělil? Pošli ho v dostatečné kvalitě na info@fotbalunas.cz a uveď tvé jméno a soutěž.  

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 27.11.2015 12:00 do 31.01.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.