Hráčem Podzimu, III. třída sk. B Mladá Boleslav, se stává...

Datum kola: 26.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Jan Baborák

45%

Jan Baborák (FC Nemyslovice) - Obránce celku, který je sice až na osmém místě tabulky se ziskem jedenácti bodů. Ovšem Baborák se může pyšnit oceněním nejlépe střílejícího obránce v soutěži, když se mu za podzimní část podařilo nasázet do sítě soupeře čtyři branky. I díky ním tak Nemyslovice nepřezimují na poslední příčce tabulky, kde už se párkrát v průběhu sezony ocitly. Hlasování o hráče podzimu bylo velmi vyrovnané, vítězného Baboráka a stříbrného Michala dělily pouhé 4 %!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Michal 41%
3. Tomáš Čakrt 6%


0

2. místo: Jaroslav Michal (Sokol Struhy) - Krajního záložníka ze Struh, kterému se v průběhu podzimní části podařilo vyhrát hlasování o hráče kola, potkala v podzimní části nečekaně velká produktivita. Podařilo se mu nastřílet hned 6 branek a tím vylepšil svoje dosavadní maximum. I díky jeho brankám tak Struhy na podzim celkem pravidelně sbíraly body a usadily se na třetí příčce tabulky.

3. místo: Tomáš Čakrt (Kropáčova Vrutice) - Člen útočného dua, které nemůže v sestavě podzimu chybět. Společně s Rambouskem řádili a nebyli k zastavení, sám Čakrt se v podzimní sezoně prosadil desetkrát a má tak průměr skoro jedné branky na utkání. Další branky připravil pro svého útočného kolegu a svými výkony si tak rázně řekl o nominaci.

Související články

Autor:

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.