Hráčem Podzimu, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 27.11.2015

Je dobojováno. Hlasování je u konce a tím je znám vítěz v anketě o hráče podzimu. Kdo získá hlavní cenu? Každý vítěz se musí do 10.2.2016 zaregistrovat, aby se mohl dostat do slosování o celkového vítěze, kam bude patřit prvních deset vítězů s nejvíce hlasy.

Výsledky hlasování



Václav Gestřánek

59%

Klub: SK Žitovlice-Pojedy

Post: obránce 

Nominaci na nejlepšího hráče podzimu si vysloužil za skvělé předváděné výkony, udržoval si stabilní formu. I když hraje v obraně, dokázal se stát i postrachem pro hostující brankáře, jelikož dokázal nastřílet ve 13 zápasech 9 branek. Stal se tak nejlepším střelcem mezi obránci a skončil i jako 6. nejlepší střelec celé soutěže po podzimu. I díky jeho skvělým výkonům patří Žitovlicím po podzimu 4. místo s pouze 5 bodovou ztrátou na lídra soutěže ze Mcel. Jako hráč má svém mladém věku již toho hodně za sebou, hráčskou kariéru začal v Xaverově Horní Počernice, poté strávil nějaký čas v těchto klubech: Budiměřice, Bobnice, Železný Brod, Rapid Liberec a Rožďalovice. Nakonec přestoupil do týmu Žitovlic, kde kope již třetí sezónu. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Mareček 13%
3. Tomáš Jirouš 13%


0

Hlasování o nejlepšího hráče podzimu soutěže IV.B bylo velice napínavé a pořadí se několikrát měnilo. V průběhu hlasování si svou šanci na vítězství udržovali Daniel Holas, Tomáš Jirouš, Jaroslav Mareček a Václav Gestřánek. V lednu to byl již souboj dvou borců - Jaroslava Marečka a Václava Gestřánka. Oba dva si vypracovali slibný náskok oproti ostatním. Nakonec o vítězi rozhodl celý závěr hlasovací soutěže, kdy díky Vaším hlasům získal drtivý náskok Václav Gestřánek z Žitovlic. Stal se tak vítězem nejlepšího hráče podzimu soutěže IV.B a ziskem 59% všech Vašich hlasů. Pomyslnou stříbrnou medaili získal jeho největší konkurent, Jaroslav Mareček ze Mcel, který získal 13% Vašich hlasů. Na třetím místě skončil Tomáš Jirouš z Hrubého Jeseníku, kterému scházelo málo, aby skončil na druhém místě. Získal 12,81% Vašich hlasů. 

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.