Hráčem 15. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 02.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Josef Pařízek

26%

Kšice měly proti Trpístům opravdu veliké problémy a ještě deset minut před koncem prohrávaly rozdílem dvou branek. V úplném závěru ale dokázaly utkání třemi zásahy otočit a postarat se tak o velký úspěch. Střídajícímu a bojovnému Josefu Pařízkovi přitom byly připsány dvě branky, a sice ta vyrovnávací z pětaosmdesáté minuty a ta vítězná z šestaosmdesáté minuty. Ve skutečnosti se ale trefil pouze jednou, ten jeho druhý zásah byl totiž ve skutečnosti vlastní gól Romana Táborka, avšak je nutné podotknout, že i na něm měl Josef obrovský podíl. Naní se tedy čemu divit, že z pozice rozdílového hráče nakonec dokázal hlasování ovládnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Malich 21%
3. Milan Trefilík 18%


0

První hlasování letošního roku bylo sice velmi zajímavé a přineslo minimálně jedno velmiké překvapení. Mezi dvojici favorizovaných borců se totiž dokázal vklínit na stupních vítězů ještě zástupce z týmu Jiskry Třemešné, pro níž je to snad první takovýto úspěch. Výhru si však přesto nenechali vzít kšičtí fanouci, kteří našli svého vítěze v Josefu Pařízkovi (Sokol Kšice). Jen o malý kousek za ním však skončil již zmiňovaný Miroslav Mlaich (Jiskra Třemešné), který řídil výhru Trpíst a pro nějž je to jistě velký nečekaný úspěch. Až třetí příčka tentokráte připadla zástupci Čechie, která ovládla své utkání při velikých problémech. Hattrick Milana Trefilíka (Čechie Hlaže) však nakonec stačil a není se, čemu divit, že tento hráč je minimálně pro toto kolo tamním hrdinou.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.