Hráčem 20. kola, Divize sk. A, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Chalupský

30%

Podruhé na jaře vítězí zástupce Jindřichova Hradce! Tentokrát je jím jihočeský útočník Jiří Chalupský. Ten výraznou měrou pomohl svému týmu k zisku třech bodů z horké půdy Sedlčan, v utkání vsítil dvě branky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Světlík 20%
3. Jan Hereit 20%


0

Velice těsný souboj o druhé místo svedli plzeňský Václav Světlík a rokycanský Jan Hereit. Nakonec uspěl fotbalista Petřína, který se o víkendu blýskl skvělým defenzivním výkonem, a i díky němu Petřín ani jednou neinkasoval. Hereitovy Rokycany sice jeden gól dostaly, ale i tak získaly tři body v zápase s Karlovými Vary. Kapitán západočeského mužstva utkání dohrál se zraněním, ale ukázal svého fotbalového ducha a obětavost.

Všem hlasujícím děkujeme za krásný souboj! V pátek se můžete těšit na rozhovor s vítězem. Pokud byste se chtěli Jiřího Chalupského na něco zeptat, neváhejte umístit otázku do komentářů pod tímto článkem a my se zeptáme za Vás! :)

 

Foto: Denisa Pernicová

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.