Hráčem 16. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Šimandl

58%

Příběh dnešního vítěze je velmi zajímavý a neobvyklý. Jiří Šimandl se do branky postavil zhruba po deseti letech, když se nechal přemluvit pro nedostatek hráčů Starého Sedliště. Ale dlouhá pauza na něm příliš znát nebyla. Jiří si skvěle postavil tyče, které mu v utkání velmi pomohli a k tomu řidal pár skvělých zákroků proti střelám, které už do branky mířili, a tak si rovnou připsal čisté konto, kterým si řekl o nominaci v sestavě a nakonec i o celkové vítězství. Zkrátka návrat, jak má být.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jaroslav Kůst 25%
3. Stanislav Samek 6%


0

Máme tu další výsledky a vítěz je tentokrát přinejmenším velké překvapení, neboť ještě před týdnem nikoho ani nenapadlo, že by snad mohl vůbec hrát, ale on se i ve svých sedmačtyřiceti leteh vrátil mezi tyče, připsal si čiské konto a aby toho nebylo málo, tak ovládl také sestavu kola. Dámy a pánové, s velikým potěšením Vám představuji našeho vítěze, Jiřího Šimandla (Staré Sedliště). Na druhé příčce poté skončil Jaroslav Kůst (Tatran Přimda) a za ním pak obránce z týmu z opačné části tabulky, tedy té lepší, Stanisalv Samek (Sokol Lom u Tachova).

Všem vítězům srdečně gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.