Hráčem 16. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 09.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



René Táborek

40%

A je to tu, René Táborek se dočkal. Úspěch slavili už všichni tři jeho bratři, ale sám René, kapitán Trpíst, který se z nich v sestavě oběvuje nejčastěji, se ještě nedočkal, tedy až doposdu. A rovnou zvítězil, a to s ohromným náskokem. Říkat Vám k němu ale asi příliš nemusím, jelikož jednu z největších osobností této soutěže, kterou René bezesporu je, jistě všichni znáte. Snad jen to, že o své první víězství se zasloužil po utkání se Spartou Dlouhý Újezd, kterou Trpísty porazili 1:0. A o jediný zásah utkání se postaral právě René.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Matoušek 15%
3. Jiří Voron 13%


0

Další výsledky jsou tu a já mám pro Vás na úvod jen jednu větu, a sice - Táborek se konečně dočkal!. Ano je to tak, pro svou první výhru si došla stálice naší sestavy, René Táborek (Sokol Trpísty), který za sebou nechal druhého a favorizovanějšího Milana Matouška (Čechie Halže) i třetího Jiřího Vorona (TJ Lesná). Všichni tři hráči o víkendu podali výborný výkon, kterým se podíleli na důležitých výhrách svého týmu. 

Všem hráčům zasíláme sredčnou gratulaci.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.