Hráčem 17. kola, 1.B třída sk. A, se stává...

Datum kola: 16.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Sodomka

31%

Tak takovýhle souboj naše anketa o Hráče kola nepamatuje! Ve vedení se postupně prostřídalo několik hráčů, ale nakonec se souboj smrskl mezi dva fotbalisty - hornoplánského záložníka Tomáše Klika a obránce Miroslava Sodomku z SK Planá. Bylo z toho celkové rekordní množství došlých hlasů a vítězem se nakonec stal těsně MIROSLAV SODOMKA. Ten převzal ve druhé půli proti Sedleci kapitánskou pásku a jeho tým už neinkasoval, když sám Sodomka zabránil míči v cestě do sítě a nakonec v 88. minutě našel dlouhým nákopem Petschera, který rozhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Klik 31%
3. Stanislav Šulc 14%


0

Tomáš Klik z Horní Plané se probojoval do sestavy kola podruhé po sobě a tentokrát byl skutečně blízko celkovému vítězství. Pokud mu ale forma (kdy dvěma góly sestřelil Krumlov) vydrží, určitě nešlo o poslední možnost pro něho hlasovat...

 

Netolický stoper Stanislav Šulc nakonec skončil se čtrnácti procenty na bronzové pozici, trenér Nárovec ocenil jeho výkon na stoperu v derby proti Lhenicím jako nejlepší z týmu. Šulc sice také nasbíral velké množství hlasů, ale na dvojici před ním to nestačilo, z Netolic tak putuje titul Hráč kola od Michala Řehoře do Plané u Českých Budějovic.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.