Hráčem 18. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Karásek

38%

Tatran se v minulém kole konečně dočkal výhry za tři body, ale pokračovat v tomto úspěšném tempu mu nedovolil lídr soutěže, který Přimdu na jejím hřišti doslova převálcoval. Přesto si hráči Přimdy pochvalu zaslouží, hráli velmi dobře a nedělali moc chyb. Asi nejvíce ale vyčníval Jiří Karásek, který svou skvělou prací v defenzivě plánským střelcům zabránil ještě v několika dalších trefách. A za tento výkon si zlato jistě zaslouží, protože udržet Planou alespoň trochu na uzdě, to není nic snadného.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dalibor Lončík 31%
3. David Kolářský 11%


0

A je tu další vyhlášení nejlepšího hráče právě uplynulého kola. Tentokrát už byla ale tradice vítězů z jinch týmů porušena a druhého nejnablýskanějšího cenného kovu v řadě se dočkala Přimda. Jiřímu Karáskovi (Tatran Přimda) však na zlaté příčce musel stačit na durhého Dalibora Lončíka (Dynamo Studánka) jen drobný náskok. Velký skok to však byl mezi druhým a třetím místem. Na tom totiž s jedenácti procenty Vašich hlasů až druhý David Kolářský (Sokol Kostelec), aktuálně největší hvězda Kostelce, která zařídila Sokolu velmi důležité tři body.

Všem víězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.