Hráčem 18. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 23.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Václav Löbl

42%

Václav Löbl (20) má za sebou pestrou mládežnickou kariéru, je odchovancem klubu TJ Svornost Brázdim, který spadá pod okres Praha-východ. Prošel na hostování dalšími kluby - Slavoj Stará Boleslav, FK Brandýs - Boleslav, Polaban Nymburk, TJ Slavoj Veleň a FK Loučeň. V roce 2013 přestoupil do Mcel, ale sezónu strávil ještě na hostování v týmu FK Loučeň. Vrátil se zpět do Mcel, kde se dokázal prosadit do základní sestavy. Může nastoupit na více postech v sestavě, čímž se stává nepostradatelný pro svého trenéra. V této sezóně zvládl nastoupit již na pozici obránce, záložníka a v posledním kole zvládl i roli útočníka. V probíhající sezóně se dokázal již 11 zapsat mezi střelce, 4 poslední zásahy přidal v posledním utkání proti Strakám. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ivo Ryšavý 24%
3. Luboš Barták 11%


0

Hráčem 18. kola IV. třídy skupiny B se stal Václav Löbl (20) ze Mcel. Nastoupil sice na pozici záložníka, ale během utkání se posunul do útoku a povedl se mu neskutečný kousek, když dokázal vstřelit 4 branky, jeho tým nakonec deklasoval béčko Strak na jeho hřišti 10:3. Od našich čtenářů dostal dohromady 42% hlasů. Na druhém místě skončil Ivo Ryšavý (22) z Vestce, který na pozici brankáře se výrazně zasloužil na výhře svého týmu nad Křincem 2:1, když dokázal chytit pokutový kop. Od našich čtenářů získal 24% hlasů. Třetí místo patří Luboši Bartákovi (23) z Vestce, který na pozici stopera ve stejném zápase jako Ivo Ryšavý předvedl solidní výkon proti Křinci a i on měl zásluhu na vítězství 2:1. Od našich čtenářů získal 11% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 18. kola, Václavem Löblem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.