Hráčem 19. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Oldřich Janovec

39%

 Oldřich se pro víkednový zápas přesunul ze své oblíbené obrany rovnou do útoku, kde podal přinejmenším úctyhodný výkon, kterým mnoho dalších forwardů strčil do kapsy. Zápas pro něj ale nakoenc skončil beztak smutně, brankou týmu přispět nedokázala, později se musel přesunout do zálohy a pomoci týmu více i vzadu. Dynamo navíc nakoenc v Kšicích padlo v poměru 1:2 a rozhodně nebylo, co slavit, tedy minimálně až doposud.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Aleš Smetana 29%
3. Lukáš Honzík 10%


0

Je středa po poledni, a to znamená jediné, že si musíme představit trojici nejúspěšnějších hráčů uplynulého víkendu, které jste svými hlasy nejvíce povzbudili a posunuli vpřed. Dnes začneme výjimečně od třetího, tím se stal po dalším kosteleckém úspěchu tamní středopolař Lukáš Honzík (Sokol Kostelec), který se na výhře mimo jednoho zásahu podílel obrovským dílem. Poměrně výrazně mu ale dokázali odskočit hned dva hráči, tím prvním je obránce Aleš Smetana (Sokol Kšice), který dostal téměř třicet procent z Vašich hlasů. Nejlepší byl ale ve Vašich očích Oldřich Janovec (Dynamo Studánka), který měl výrazný náskok na oba dva a své další zlato vyhrál, jak se říká: "v suchém triku".

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.