Hráčem 19. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 30.04.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jakub Wintrle

40%

Jakub Wintrle je celkovým krále už poněkolikáté, ale porpvé se mu podařilo zvítězit dvakrát v řadě. Není se však čemu divit, Jakub je totiž v obdivuhodné formě. V minulém kole si připsal hned pět zásahů a tentorktá přispěl týmu hattrickem na hřišti Zadního Chodova. Start jara byl na jeho poměry sice trochu slabší, ale i tak vstřelil Jakub za pět prvních kol jara hned jedenáct branek, a to není rozhodně málo, pokud se nemýlím, je to dokonce nejvíce ze všech a není divu, že je Jakub druhý v tabulce střelců už jen o jeden bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Ondřej Korim 35%
3. Lukáš Kubalík 11%


0

Je středa po poledni, a to znamená jediné, že si musíme představit trojici nejúspěšnějších hráčů uplynulého víkendu, které jste svými hlasy nejvíce povzbudili a posunuli vpřed. Krále minulého týdne ale z trůnu nikdo nesesadil, nejdřive ale trochu odbočme. Dnes začneme výjimečně od třetího, tím se stal po velkém úspěchu Brodu autor veledůležitého hattricku Lukáš Kubalík (FK Brod nad Tichou), jednoznačně nejvýraznější hráč celého duelu Brod v Lesné. První dvojice mu však odskoščila celkem výrazně. O stříbro si nakonec po velmi dobrém výkonu po dlouhé pauze řekl Ondřej Korim, kterého porazil s těsným náskokem jen jeho spoluhráč a Vy už asi jistě víte kdo. Nejlepší byl ve Vašich očích už podruhé vřadě Jakub Wintrle (oba Sokol Trpísty), opět ale jen těsně.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.