Hráčem 21. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 14.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Michal Šťastný

42%

Kšice si o víkendu dokázali celkem v pohdě poradit s přimdským Tatranem 4:1. Výraznou roli v celém zápase sehrála statisticky nevýrazná postava Michala Šťastného, který se sice nezapsal mezi střelce, ale přesto podal perfektní výkon. Na své pozici byl během utkání hodně viditelný, dokázal získat, podržet i rozehrát mnoho balónů a pozičně si vedl opravdu skvěle. Není vůbec divu, že se za svou práci na hřišti dočkal odměny v podobě vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Bouzek 40%
3. Pavel Masař 9%


0

Naše poslední hlasování o hráče kola se strhlo v opravdu ohromnou a parádní podívanou, která se sice, pravda, překlenula jen v souboj dvou hráčů, ale za to na dokonalou a napínavou bitvu. Zpočátku všem trochu unikalo duo Bouzek-Masař, ale nejvíce se od ostatních odštěpil především Milan Bouzek (Sokol Sulilsalv), který měl ještě včera odpoledne velký náskok a svou šanci už pomalu ztrácel i druhý Pavel Masař (Sokol Kostelec), zdálo se, že je rozhodnuto. Jenomže v tom se do hry začal dostávat Michal Šťastný (Sokol Kšice), který ještě během zbývající části dne Bouzkův náskok výrazně stáhl a společně navíc unikli i Pavlu Masařovi. Největší nervák se však odehrál až dnes, kdy se ještě chvíli před koncem Šťastný z Bouzkem přetahovali o těsnou výhru, ale nakonec uspěl s mírným náskokem právě zpočátku nenápadný kšický hráč.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.