Hráčem 22. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Petr Braha

63%

Trpístům se momentálně vůbec nedaří a ze souboje o postup pomalu, ale jistě, odpadávají. V hlasování se ale stále neztrácí a zlepšují si náladu alespoň jím. Na zlato tentokráte dosáhl Petr Braha (Sokol Trpísty), který se po menší pauze pro zdravotní komplikace konečně vrátil v minulém kole na trávník a na balóny si dlouho opravdu zvykat nemusel. Okamžitě zapadl, proti Lesné podal perfektní výkon a my jsme si ho nemohli nevšimnout. Zsloužená výhra. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Baran ml. 19%
3. Ladislav Kormoš 6%


0

Končím hlasování. Je středa, a Vy se tak opět dozvíte, jak si vedli v tomto týdnu ti nejlepší, a kdo z nich si sáhne na pomyslný zlatý míček pro hráče kola. Opět se však trochu odkloňme od klasického vyhlašování a nechme se ještě chvíli napínat. Předem Vám však prozradím, že tentokrát to až takové drama nebylo a diváci se postarali o jednoznačný průběh. Teď už ale opravdu k vyhlašování, začněmě od třetího: Lukáš Kormoš (Čechie Halže) 6% ...... stříbro: Miroslav Baran ml. (TJ Lesná) 19% ..... a vítězem se stává: Petr Braha (Sokol Trpísty 63%.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.