Hráčem 22. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Krištofovič

57%

Už v minulém týdnu neměla Sulislav od úspěchu daleko, ale dlouho vedoucí Milan Bouzek nakonec skončil těsně stříbrný. Milanu Krištofovičovi (Sokol Sulilsav) se to však tantokrát už podařilo a ačkoli jeho tým ve Studánce nakoenc prohrál, dlouho jej ze své brankářské pozice dokázal držet ve hře a chvíli dokonce i ve vedení. Přesto byl nakoenc třikrát prosřelen, což sice jeho tým stálo po dobrém výkonu body, ale Milanovi už to titul hvězdy kola nevzalo. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Václav Pešek 11%
3. Josef Pešta 9%


0

Končím hlasování. Je středa, a Vy se tak opět dozvíte, jak si vedli v tomto týdnu ti nejlepší, a kdo z nich si sáhne na pomyslný zlatý míček pro hráče kola. Opět se však trochu odkloňme od klasického vyhlašování a nechme se ještě chvíli napínat. Předem Vám však prozradím, že tentokrát to až takové drama nebylo a diváci se postarali o jednoznačný průběh. Teď už ale opravdu k vyhlašování, začněmě od třetího: Josef Pešta (FK Planá) 9% ...... stříbro: Václav Pešek (Staré Sedliště) 11% ..... a vítězem se stává: Milan Krištofovič (Sokol Sulislav) 57%.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.