Hráčem 22. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 21.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Martin Rys

65%

Martin Rys (25) je odchovancem Hrubého Jeseníka, ale převážnou část své kariéry strávil na hostování v Bohemii Poděbrady a Polabanu Nymburk. V roce 2011 zanechal aktivního fotbalu, ale kamarádi ho přemluvili, aby nastoupil o víkendu k zápasu proti Mcelům. Po pěti letech se tak Martin opět postavil na trávník při soutěžním utkání. Hrál dobře, ale v 35. minutě utrpěl vážné zranění, když po souboji s protihráčem nešťastně dopadl na zem. Celou situaci poté zvládal s humorem a snažil se vyděšené spoluhráče i soupeře uklidnit. Podle názoru všech zúčastněných se stal hrdinou zápasu, stal se i motivací svých spoluhráčů, kteří poté dokázali i za něj vybojovat remízu s lídrem tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Martin Hůlka 7%
3. Josef Poděbradský 6%


0

 

Hráčem 22. kola IV. třídy skupiny B se stal přesvědčivě Martin Rys (25) z béčka Hrubého Jeseníka. Obránce, který nastoupil po pěti letech opět k zápasu, předvedl solidní výkon, ale bohužel ho postihlo ošklivé zranění, díky kterému musel být odvezen do nemocnice. Nominován byl nejen za svůj fotbalový výkon, ale i za to, jak dokázal zvládnout bolest a celkový stres přímo na hřišti do příjezdu záchrané služby. Od našich čtenářů dostal dohromady 65% hlasů. Na druhém místě skončil Martin Hůlka (39) ze Chleb, který na pozici stopera podal solidní výkon a jeho tým se radoval z výhry 5:1 nad Košíkem. Od našich čtenářů získal 7% hlasů. Třetí místo patří Josefu Poděbradskému (41) ze Žitovlic, který dokázal vstřelit jednu branku a zasloužil se tak o to, že jeho tým vyhrál na hřišti Netřebic 2:1. Od našich čtenářů získal 6% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 22. kola, Martinem Rysem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.