Hráčem 23. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 28.05.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Stanislav Landergot

43%

Nad výhrou Stanislava Landergota se snad ani nemůže nikdo podivovat. Studánka o víkendu získala valmi důležitzé tři bodyza výhru 2:1 proti favorizovanému Sokolu Stráž. Na tu však dosáhla zejména díky prvotřídní práci brankáře Landergota mezi třemi tyčemi. Ten doslova odrážel veškerý tlak soupeře a nedovolil mu vyrovnat, i přes drtivý závěr v podání hostů. Byla to precizní práce a výhra ho snad ani nemohla minout. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Karel Hanzlík 36%
3. Jan Pešík 8%


0

Končím hlasování. Je středa, a Vy se tak opět dozvíte, jak si vedli v tomto týdnu ti nejlepší, a kdo z nich si sáhne na pomyslný zlatý míček pro hráče kola. Opět se však trochu odkloňme od klasického vyhlašování a nechme se ještě chvíli napínat. Předem Vám však prozradím, že tentokrát byl souboj o první příčku daleko zajímavější, dva hráči mezi sebou bojovali až do poslední chvíle a diváci si mohli užívat pořádné drama. Teď už ale opravdu k vyhlašování, začněmě od třetího: Jan Pešík (Sokol Kostelec) 8% ...... stříbro: Karel Hanzlík (Sokol Sulislav) 36% ..... a vítězem se stává: Stanislav Landergot (Dynamo Studánka) 43%.

Všem vítězům gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.