Hráčem 26. kola, IV. třída sk. B Nymburk, se stává...

Datum kola: 18.06.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jaroslav Mareček

44%

Jaroslav Mareček (34) začínal s fotbalem na Loučeni, odkud zamířil ještě v mladém věku do Mcel. Poté absolvoval řadu let na hostování v Bobnicích a Krchlebích, než začal nastupovat pravidelně za Mcely. V letošní sezóně se dokázal osmkrát zapsat do listiny střelců. Naposledy se dokázal střelecky prosadit právě v posledním kole, kdy zajistil svému týmu důležité vítězství nad Dlouhopolskem 1:0. Za svůj výkon byl nominován do ideální sestavy kola. Jaroslav následně díky Vašim hlasům vyhrál a stal se hráčem 26. kola. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Pavel Chvojka 41%
3. Aleš Reich 4%


0

 

 

Hráčem 26. kola IV. třídy skupiny B se stal Jaroslav Mareček (34) ze Mcel. Z pozice obránce dokázal vstřelit důležitou jedinou branku utkání, díky jeho trefě Mcely vyhrály 1:0 a zajistily si postup do III. třídy. Od našich čtenářů dostal dohromady 44% hlasů. Na druhém místě skončil Pavel Chvojka (36) z Křince, který byl hrdinou svého týmu, když dokázal vstřelit dvě branky ve šlágru kola, Křinec dokázal vyhrát 3:0 nad Žitovlicema a zajistil si také postup do III. třídy ze druhého místa. Od našich čtenářů získal 41% hlasů. Třetí místo patří Aleši Reichovi (34) z Křince, který se také podílel na důležitém vítězství svého týmu, když dokázal udržet čisté konto, Křinec porazil Žitovlice 3:0. Od našich čtenářů získal 4% hlasů.

 

Sledujte náš web www.fotbalunas.cz i v dalších dnech. Do víkendu přineseme exkluzivní rozhovor s vítězem 26. kola, Jaroslavem Marečkem.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.