Hráčem 13. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 21.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Diviš

59%

Dynamo přes léto hodně posílilo a jednou z nových akvizicí tohoto týmu je i mladý záložník Tomáš Diviš, který hned v prvním utkání trenérům udělal velkou radost a řekl si o své místo v sestavě. Na hřišti nechal vše, bojoval do posledního dechu a zápas doslova odjezdil, navíc vnesl do zálohy i nový dech a vyšší kvalitu a z utkání si nakonec odnesl i zranění, když ho v přerušené hře zezadu nakopl do lýtka Jaroslav Šedivý. Tak doufejme, že bude Tomáš v pořádku. K výhře gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Luděk Král 13%
3. Martin Stec 6%


0

Je to tu, známe prvního letošního vítěze seriálu sestav kola. Všechny předchozí výsledky jsou smazány a my začínáme od nuly. Velké napětí nám ale první hlasování nenabídlo a od začátku bylo v podstatě rozhodnuto. Teď už ale dost napínání, pojďme si všechny hráče na stupních vítězů pomalu představit. Bronz bere... Martin Stec (Sokol Lom u Tachova), první stříbro putuje do rukou... brankáře Luďka Krále (Sokol Kostelec), no a kov nejcennější pak zavěsíme na krk... nové posily Tomáše Diviše (Dynamo Studánka).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.