Hráčem 13. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 21.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Milan Bouzek

60%

Milana Bouzka nijak sestup jeho týmu neznudil a sulislavský kanonýr je dále při chuti a hodlá týmu pomoci k návratu zpět do vyšší soutěže. V prvním utkání sice jeho tým prohrál, když si odvezl pouze jeden bod z Lázní, kde tedy rozhodně lepší nebyl, ale hraje se na góly. Milan se o dva postaral a pomohl týmu alespoň k penaltám. Okamžitě se ale sám zařadil do čela střelecké tabulky po bok Daniela Kloužka z Plané a nyní už jen čeká na vystrašené výrazy dalších brankářů. Perfektní vstup do sezóny. Milane, gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Tomáš Čižmár 23%
3. Adam Kurčík 5%


0

Je to tu, známe prvního letošního vítěze seriálu sestav kola. Všechny předchozí výsledky jsou smazány a my začínáme od nuly. Velké napětí nám ale první hlasování nenabídlo a od začátku bylo v podstatě rozhodnuto. Teď už ale dost napínání, pojďme si všechny hráče na stupních vítězů pomalu představit. Bronz bere... Adam Kurčík (Baník Zadní Chodov), první stříbro putuje do rukou... Tomáše Čižmára (Sokol Trpísty), no a kov nejcennější pak zavěsíme na krk... snajpra Milana Bouzka (Sokol Sulislav).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.