Hráčem 1. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 28.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jan Hečko

53%

Přimda o víkendu porazila rozdílem třídy favorita ze Stráže. Vyklepla ho v podhradí šesti brankami a zaslouženě se posunula po dvou po sobě jdoucích výhrách 6:1 do čela tabulky. Proti favorizované Stráži ale Přimdě hodně pomohl Jan Hečko, který se postaral, jakožto střelec, o polovinu branek Přimdy, tedy o tři a nechyběl ani u dalších. Jan Hečko má na překvapivém výsledku asi největší zásluhu ze všech, zápas mu sedl skvěle a jeho výhra je rozhodně logickým vyústěním celého víkendu. Nejen Honzovi, ale i celé Přimdě, gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Dalibor Marek 28%
3. Karel Šaman 7%


0

Je středa po poledni, a to znamená jediné, ukončujeme hlasování pro hráče sestavy kola a jdeme si vyhlásit tři nejlepší hráče tohoto týdnu. Kdo z podal v těžkých podmínkách při víkendových tropech nejlepší výkon, kdo se nejlépe porval s nadměrnými teplotami? To Vám prozradím hned. Pojďme klidně začít, jako většinou, začínáme od třetího. Bronz si vysloužil, nebo spíše vydřel... obránce Karel Šaman (Baník Stříbro), stříbro putuje za největším favoritem... Daliborem Markem (Dynamo Studánka) a absolutním vítězem je trochu překvapivě, ale zaslouženě... trojnásobný střelec gólů do strážské sítě... Jan Hečko (Tatran Přimda).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.