Hráčem 1. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 28.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Maksym Samek

59%

Tisová dokázala o víkendu překvapit celou soutěž. Hrála proti jasně favorizované Sulislavi a nikdo jí příliš nadějí nedával, ale to byla chyba. Po celou dobu byl tým Zetoru lepší a aktivnější, ale vstřelit branku byl dlouho velký problém. Nakonec se to ale podařilo po nádherné dalekonosné střele právě obránci Maksymu Samokvi. Sulislav sice nebyla moc nebezpečná. Defenziva v čele s Maximem si totiž dokázala ohlídat nejnebezpečnějšího Bouzka, přes kterého jde většinou prakticky vše, přesto byla Tisová stále, jako na trní. Jednobrankový náskok ale po zbytek náskoku uhájila a v závěru ještě pro jistotu korunovala výhru druhou trefou. Hlavní tváří tohoto úspěchu byl ale jednoznačně náš vítěz Maksym Samek, kterému tímto gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Kurčík 23%
3. Milan Founě 9%


0

Je středa po poledni, a to znamená jediné, ukončujeme hlasování pro hráče sestavy kola a jdeme si vyhlásit tři nejlepší hráče tohoto týdnu. Kdo z podal v těžkých podmínkách při víkendových tropech nejlepší výkon, kdo se nejlépe porval s nadměrnými teplotami? To Vám prozradím hned. Nejdřív ale prozradím, že tuto sestavu ovládly první dva týmy prozatímní tabulky. Pojďme klidně začít, jako většinou, začínáme od třetího. Bronz si vysloužil, nebo spíše vydřel... obránce Baníku Zadní Chodov, který se evidentně nezlepšil jen na hřišti, ale také mimo něj, třeba v hlasování, Milan Founě (Baník Zadní Chodov), stříbro putuje do stejného týmu za... Adamem Kurčíkem (Baník Zadní Chodov) a absolutním vítězem je člen druhého týmy tabulky... obránce a autor rozhodující branky, Maksym Samek (Zetor Tisová).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.