Hráčem 4. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 28.08.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vojtěch Kolář

48%

Se 48% hlasů ovládl hlasování o Hráče 4. kola Poutník ligy brankář rezervy žirovnického Slavoje Vojtěch Kolář. Ten za svá záda nepustil jedinou střelu v důležitém zápase v Červené Řečici, po kterém se Slavoj radoval nejen z prvního bodového zisku v sezóně, ale také z opuštění posledního místa v tabulce, na kterém se nyní usadila právě Červená Řečice. S vítězným brankářem si budete moci přečíst tradiční rozhovor v následujících dnech.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Patrik Pech 22%
3. Tomáš Faltýnek 15%


0

Druhou příčku v prestižní anketě Hráč kola obsadil čejovský Patrik Pech, který se dvěma góly podílel na vítězství čejovských v derby zápase proti Budíkovu. Bronzový stupínek patří novorychnovskému Tomáši Faltýnkovi, jenž svou gólovou formu potvrdil i ve šlágru kola, kdy pod Křemešník přijel Pacov B. Tomáš v tomto zápase ládoval ostrými, za záda gólmana Pachty se trefil hned třikrát, od fanoušků si za tento výborný počin vysloužil 15% hlasů.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.