Hráčem 2. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 04.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Tomáš Černý

31%

Halže se dočkala prvního vítězství ve vyššsí soutěži a hned je z toho parádní úspěch. Na kopytech rozdílem 5:0 se jí totiž podařilo roznést tým Konstantinových Lázní. Ten měl nějaký čas i navrch a pak měl velké šance i za vyrovnaného průběhu hry, ale všechny jeho nebezpečné pokusy dokázal zlikvidovat právě brankář Tomáš Černý, který se tak jednoznačně stal hráčem zápasu a zaslouženě také hráčem celého kola. Jeho výkon byl parádní. Tomáš se svým čistým kontem postaral o překvapení kola. Gratulujeme.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Van Duong Tran 27%
3. Radek Šašek 11%


0

Jsou tu další výsledky sestavy kola a prozradím, že absence hráčů Studánky na dramatičnosti opravdu výrazně přidala. Vítez nebyl jasný v podstatě do poslední chvíle a od druhého jej nakonec dělila jen čtyři procenta. Dost už ale slov, kterých už jste se v minulých týdnech jistě nabažili dost a stává se znich jen neústálé a hloupé omýlání. Přejděme rovnou k výsledkům. Bronz získal... útočník Radek Šašek (Sokol Damnov), stříbro ukořistil... záložník Van Duong Tran (Tatran Přimda) a zlato si bez jakýchkoli okolků přivlastnil... brankář Halže Tomáš Černý (Čechie Halže).

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.