Hráčem 3. kola, III. třída Tachov, se stává...

Datum kola: 11.09.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Miroslav Řezníček

33%

Sulislav sice na hřištích pokračuje se špatnými výkony a dál zůstává výrazně za očekáváním. Hlasování o nejlepší hráče kola ale zatím ovládá. Po dvou triumfech Milana Bouzka přichází na řadu také zlato pro Miroslava Řezníčka, obránce, který výrazně znepříjemňoval život útočníkům Dlouhého Újezda a stál v čele celkem dobře pracující obrany. Ani to ale Sulislavi nakonec nestačilo. Sokol padl v poměru 1:3 a dál se topí v hlubinách tabulky. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. František Řezábek 21%
3. Maksym Samek 20%


0

Je dohlasováno, pojďme si oěpt předstvit ty nejlepší tři hráče uplynulého víkendu, kteří se nyný mohou radovat buďto z dalšího, nebo alespoň nějakého fotbalového úspěchu, což záleží pochopitelně na výsledcích jejich týmu. Zanechme ale opět zbytečných řečí a přesuňme se k podstatnému, tedy k tomu, kvůli čemu jste i tento článek právě rozklikli, k samotným výsledkům. Začněme od třetího místa... Maksym Samek (Zetor Tisová), stříbro získal... František Řezábek (Baník Zadní Chodov). A triumfu se dočkal... Miroslav Řezníček (Sokol Sulislav). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.