Hráčem 6. kola, Okresní přebor Tachov, se stává...

Datum kola: 02.10.2016

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Antonín Karas

52%

Zdá se, že černý kůň minulého ročníku se letos konečně začíná probírat. Doposud se výsledkově trápil a ztrácel body, jako na běžícím pásu. Teď se ale trochu oklepal a do statistik se zapsal jako první tým, který v letošním roce dokázal nejen porazit, ale vůbec obrat o body, Sokola Kostelec. Velmi velký podíl na třech cenných bodech, které by tým mohly probrat, nese i Antonín Karas. Antonína si asi představovat nemusíme, v týmu Lomu je asi hlavní mozek týmu a nebojí se ani vystřelit a vsítit. Nyní svůj tým vedl k zasloužené výhře. Perfektní práce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Milan Trefilík 24%
3. Vlastimil Svoboda 7%


0

Středa pro znamená každý týden hlavně den, kdy se seznamujeme s nejlepší trojicí hráčů uplynulého víkendu. A ani dnes tento stereotyp nehodláme narušit. Tak se zbytečně nezdržujme, přestaňte se zabývat zbytečnými slovy a pojďme rovnou k podstatnému. Bronzová pozice... Vlastimil Svoboda (Sokol Stráž). Stříbro získává... Milan Trefilík (Čechie Halže). A nejlepším hráčem víkendu se stává... Antonín Karas (Sokol Lom u Tachova). Gratulujeme.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.