Hráčem 2. kola, Okresní přebor Pelhřimov, se stává...

Datum kola: 12.08.2018

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Vladislav Zach

39%

Přestoupit z klubu, který právě sestoupil do vůbec té nejnižší soutěže na Pelhřimovsku rovnou na místo, kde to po značnou část loňské sezóny klapalo na jedničku, naskočit okamžitě do prvního kola a při té příležitosti se probojovat předvedeným výkonem do sestavy kola, kterou se ještě k tomu podaří vyhrát, tomu už se dá říkat kariérní skok jako kráva. Tahle paráda se povedla právě Vladislavu Zachovi, který v Jiřicích zažil debut snů. Z pozice levého beka odehrál kompletní porci 90 minut a výraznou měrou se podílel na konečné výhře v Obratani, kde mi asi dáte za pravdu, že vyhrávat tady, to chce na téhle úrovni zahrát skoro bezvadně. Jiřicím to vyšlo, navíc i svého zástupce vystřelily v sestavě kola až na vrchol a tak se v nejbližších dnech můžete těšit na další očekávaný rozhovor.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Jan Metlička 32%
3. Tomáš Obranec 8%


0

Hned první kolo nového ročníku Poutník ligy přineslo několik zajímavých a místy i nečekaných výsledků, ale to nejen v případě samotných fotbalových utkání, ale i tady v sestavě kola na fotbalunas.cz, kde hlasování v této soutěži po většinu času sezóny minulé patřilo žirovnickým. I oni měli v sestavě kola svého kandidáta, konkrétně Jana Metličku, který v jednu chvíli neohroženě mířil za dalším vítězstvím v anketě o nejlepšího hráče kola. Na poslední chvíli se ale semknuli i v Jiřicích a výsledkem toho bylo konečné první místo nové posily z nedalekých Petrovic, Vladislav Zacha. Pro něj tak šlo o vůbec první nominaci do sestavy kola a hned z ní vzešel triumf nejvyšší. Třetí místo ukořistil již obávaný střelec Červené Řečice, Tomáš Obranec.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.