Hráčem 25. kola, 3.liga , se stává...

Datum kola: 28.04.2019

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Ludvík Tůma

52%

Karlovarský obránce řídí defenzivní hru svého týmu a daří se mu to často velmi dobře. V posledním zápase spolu se svými spoluhráči dokázal udržet na uzdě střelecké choutky radotínských, kteří zamířili do černého jen jednou. Sám se pak postaral o vyrovnání v 90. minutě, což poslalo zápas do rozstřelu, v němž Slavia získala bonusový bod. Po Lukáši Batkovi se tak stává druhým hráčem, který už má za jarní kola dva triumfy v naší anketě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Adam Ordelt 39%
3. Pavel Hašek 1%


0

Za námi je další hlasování o hráče kola. Vítězem se už podruhé na jaře stal Ludvík Tůma z Karlových Varů, kde je podpora spoluhráčů, rodin a přátel ve hlasování velmi znát, jelikož už potřetí se na jaře raduje zástupce západočeské Slavie. Byl to ale boj, jelikož Adam Ordelt z Litoměřicka dostal také slušnou porci hlasů. Pak už následovala propast a zbytek hráčů, kteří dostali jen minimum hlasů. S ohledem na to, že jsme s karlovarským stoperem dělali rozhovor nedávno, dostane tentokrát přednost litoměřický brankář, který se blýskl skvělým výkonem na hřišti Dobrovice. Dokázal vychytat třetí nulu v řadě a čtvrtou z posledních pěti zápasu. Nejen o tomto počinu si tak budeme s Adamem povídat v rozhovoru, který najdete brzy na našem webu.

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.