Jiří Mareš

Kontakty:

   |      |  

Reportáž

FOTO: Mšecké Žehrovice okradly o body Lubnou


Mšecké Žehrovice se postaraly na úvod jara o velké překvapení, když z Lubné vezou cennou remizu! Baník dvakrát vedl, ale hosté dokázali pokaždé najít odpověď a nakonec to mohli být právě oni, kdo se bude radovat. Neproměněná tutovka v závěru ale rozhodla o tom, že se body nakonec dělily. V jednom táboře spokojenost, v druhém naopak...


Reportáž

FOTO | Kralovice si zápas zkomplikovaly, nakonec ale berou 3 body

18.09.2023 20:49 Plzeňský | 1.A třída 24

Zápas dvou týmů, které v minulé sezóně hrály ve vyšších patrech tabulky nabídlo sobotní dopoledne v Kralovicích, kam přijela Sušice. Sokol vedl 2:0 a hrál proti deseti. Sušice ale do poločasu srovnala a zadělala na drama.


Reportáž

FOTO: Rakovník si splnil povinnost, na domácím hřišti porazil rezervu Králova Dvora


Rakovník v minulém kole padl na půdě Milína 4:0, a jeho naděje na záchranu se i přesto, že bodový zisk ze hřiště druhého týmu tabulky nikdo příliš neočekával, tak lehce zkomplikovaly. Dnes se žlutomodří představili znovu před domácím publikem, které je proti B-týmu Králova Dvora nakonec dohnalo až k vysokému vítězství 6:1.


Reportáž

FOTO: Kralovice nadělily Mochtínu bůra

12.11.2022 21:39 Plzeňský | 1.A třída 16

Poslední podzimní kolo proti sobě svedlo Kralovice a Mochtín. Diváci v Kralovicicích nakonec viděli hned 7 gólů a i když byli hosté blízko ke srovnání, nakonec odjíždí bez bodu s pěti inkasovanými góly.


Reportáž

FOTO: Rakovník po více než měsíci vyhrál, o tři body obral rezervu Králova Dvora


Fotbalisté Rakovníka zvítězili naposledy 2. října proti Novému Strašecí. Dnes měli ideální příležitost k tomu, aby si po dlouhé době připsali tři body, jelikož proti nim stál poslední tým tabulky - Králův Dvůr B. Rakovníku se to povedlo a po více než měsíci se radoval ze tříbodového zisku.

Reportáž

FOTO: Rakovník znovu padl, při umělém osvětlení nestačil na Jíloviště


Fotbalisté Jíloviště neprohráli už tři zápasy, a tuhle šňůru chtěli prodloužit i proti Rakovníku. Tomu se naopak v posledních utkáních výsledkově moc nedaří, a nezměnila to ani večerní návštěva v Jílovišti...


Reportáž

Béčko Kralovic zvládlo souboj s posledními Kožlany


Kralovická rezerva se drží v klidném středu tabulky a 'hraje si to svoje'. Na hřiště k nim tentokrát zavítali poslední Kožlany, které se snaží získat body kde se dá, ale na domácí byly krátké. O výsledku rozhodly dvě branky kolem poločasové přestávky.


Reportáž

FOTO: Hosté si vymodlili penalty, po kterých brali dva body


TJ Sokol Žichlice si zajely na půdu favorita soutěže a zřejmě i sami hráči byli překvapeni, že dokázali vybojovat více než jeden bod. Kozojedům se tak vzdálila první příčka o dva body, které právě v tomto utkání ztratily.


Reportáž

Žichovice si přivstaly pro 3 body

05.09.2020 15:52 Plzeňský | 1.A třída 16

Ranní výlet napříč Plzeňským krajem se Žichovicím vydařil. Z Kralovic si odvezly za výhru 1:6 všechny body a jsou tedy nadále, po svých dvou zápasech, stoprocentní. Pro Kralovice je to letošní první prohra. 


Reportáž

Severoplzeňské derby rozhodl v závěru Otcovský

10.11.2019 09:22 Plzeňský | 1.A třída 20

V Kralovicích se odehrálo jedno ze dvou velkých derby 14.kola. Domácí vyzvali na svém hřišti Žihli, která se možná zvedá z herní letargie. Po předchozím kole, kdy hosté po penaltách zvítězili s rezervou Rokycan, ukázali, že body nebyly vydřené náhodou. V závěru jim dokonce významně pomohl střídající trenér Robert Otcovský, který byl u dvou vstřelených branek.


Reportáž

FOTO: Kralovice začaly dobře, ale branky v závěrech poločasů je o body obraly

28.10.2019 18:17 Plzeňský | 1.A třída 21

Petřín vyjel po získání bodů s Rokycany na sever, tyto body svou formou potvrdit. Po nevýrazném začátku se mu to porařilo a zůstal tak v bodovém zápřehu za prvními Rokycany.


Reportáž

Kralovice remizovaly s Radnicemi, hosté si pak vystříleli druhý bod

07.10.2019 18:52 Plzeňský | 1.A třída 19

Radnice přijely do Kralovic s úmyslem pokračovat ve výkonech z předchozích zápasů. Vždyť sedm utkání v řadě nepoznaly přemožitele. Domácí Kralovice naopak poslední čtyři utkání prohrály, i když v minulém kole v závěru potrápily rezervu Rokycan.


Reportáž

V Kralovicích se třikrát červenalo, z toho jednou na střídačku hostů

23.09.2019 22:03 Plzeňský | 1.A třída 16

Starý Plzenec ještě naplno nebodoval a do Kralovic přijel s touhou to napravit. 


Reportáž

FOTO: Pekník v Kralovicích odmítl penalty

08.09.2019 10:20 Plzeňský | 1.A třída 19

Domácí vedli 1:0 i 2:1, jenomže závěr si nepohlídali...


Reportáž

FOTOGALERIE: Kralovice si poradily se Sušicí

02.06.2019 19:32 Plzeňský | 1.A třída 9

V dalším kole přijela na půdu Kralovic Sušice. Kralovice si se svým soupeřem poradily a vyrhály vysoko 5:0. Dvě branky zaznamenal Lavička.