JAROSLAV FECIŠKANIN

Něco o mě:

předseda TJ ŽIŽELICE

Kontakty:

Reportáž

FOTO: TJ Žiželice - FK Výškov


Výškov si v Žiželicích v poklidu dokráčel pro výhru. Stínem bylo zranění jejich útočníka Josefa Pöschla


Reportáž

ŽIŽELICE V BOJI O UDRŽENÍ SPASÍ NEJSPÍŠE UŽ JENOM ZÁZRAK


Velmi důležitý zápas ve snaze odvrátit sestup z okresního přeboru jsme bohužel nezvládli. Domácí poslal do vedení v 17. min. Slavomír Kousek. Klíčový problém nastal v poslední minutě prvního poločasu, kdy gólem do šatny zvyšoval na 2:0 Stefan Marian Tunsu. Po změně stran si Měcholupy již své vítězství pohlídali, zejména poté, když se v 55. min. gólově dokázal prosadit jeden z nejlepších střelců soutěže, druhý z bratrů Kouskových, Kristián.

 


Reportáž

FOTO, VIDEO: Poslední Žiželice v důležitém utkání nezvládly udržet náskok, Machyna pro Vroutek zařídil alespoň bod


Byl to jeden z nejdůležitějších zápasů pro poslední Žiželice, které na svém hřišti hostily Vroutek, před utkání s šestibodobým náskokem a o dvě pozice výše než domácí celek. A domácí začali velmi dobře, když se už v 10. minutě dostali do vedení a o pár minut později vedli o dvě branky. Jenže brzký gól po výměně stran nakopnul soupeře a Vroutek nakonec dokázal i srovnat. Bod je v tuto chvíli pro Žiželice málo a Vroutek taky nemá úplně jistotu.


Reportáž

FOTO: Cítoliby nasázely osm branek


Nad fotbalem v Žiželicích visí po 46 letech Damoklův meč.


Reportáž

Vrbno rabovalo v Žiželicích


Domácím zápas vůbec nevyšel, nedařilo se zejména v prvním poločase takřka vůbec nic. Debakl dokázaly kolem 60.min. zmírnit, ale to bylo z jejich strany vše. Hosté vyhráli naprosto po zásluze. (Zaslal Jaroslav Feciškanin)


Reportáž

FOTO: Žiželice otočily vývoj zápasu a ve zbytku utkání kralovaly


V malém derby dvou týmů ze Žatecka přivítaly v sobotním dopoledni na svém hřišti Žiželice Holedeč.


Reportáž

Žiželice trápily domácího favorita, ten nakonec otočil vývoj zápasu


Žiželice přijely do Kozlů v prořídlé sestavě, navíc se jim zranil hráč v první půli. Možná rozhodujícím faktorem, že se nakonec neradovali alespoň z bodu, byla oproti soupeři prázdná lavička náhradníků.