Vlastislav Hrabina

Reportáž

Bohuslavice nad Vláří po zlepšeném výkonu ve druhé půli přejely Mirošov


Bohuslavice nad Vláří stále pronásledují vedoucí rezervu Nedašova a v duelu s Mirošovem potřebovaly bodovat naplno. Hosté v posledním kole uhráli jen bod v derby se Smolinou a chtěli na bohuslavském hřišti překvapit. V první půli se diváci branky nedočkali, domácí si střelecké zásahy nechali až do druhého dějství, které jasně opanovali. Nakonec Bohuslavjané vyhráli celkem s přehledem o tři branky a stále si drží druhé místo v tabulce.

 


Reportáž

Bohuslavický Mirek Šebák rozhodl z penalty zápas s Provodovem


Bohuslavice nad Vláří přivítaly v sobotu rezervu Provodova a fotbaloví odborníci očekávali poměrně vyrovnaný duel, neboť hostující celek předvadí v letošní sezoně sympatické výkony. Domácí celek si v minulém kole přivezl výhru z Horní Lhoty a chtěl Provodovjany porazit. To se mu nakonec i podařilo. O tom, že tři body zůstanou v Bohuslavicích, rozhodl v poslední minutě první půle brankou z penalty zkušený Mirek Šebák. Do konce utkání se už skóre nezměnilo a Bohuslavjané se vyšvihli rázem na druhou příčku tabulky.


Reportáž

Bohuslavice nad Vláří vydřely doma výhru nad Dobrkovicemi


Do Bohuslavic nad Vláří přijely v nedělním odpoledni Dobrkovice, které byly pro domácí tým velkou neznámou. Domácí tým si musel dát na hosty z Dobrkovic velký pozor, neboť ti v minulém kole rozstříleli doma rezervu Vlachovic. Bohuslavice nad Vláří chtěly po nevydařeném utkání ve Smolině bodovat naplno, což se jim nakonec s vypětím všech sil i podařilo. Dobrkovice ale ukázaly svoji kvalitu a mohou potrápit ještě nejednoho z favoritů.


Reportáž

FOTO: Bohuslavice nad Vláří nadělily v derby Jestřabí půltucet branek


Do Bohuslavic nad Vláří přicestovaly v nedělním odpoledni borci z nedalekého Jestřabí. Domácí tým postrádal v sestavě kvůli studijním povinnostem kanonýra Michala Bartoše, ale i tak si domácí s Jestřabím snadno poradili. O výsledku zápasu rozhodli Bohuslavjané již v první půli, kterou vyhráli o tři branky. Ve druhém dějství přidali domácí další tři branky, za hosty korigoval nestárnoucí Pavol Gabriš. Bohuslavice nad Vláří tak atakují druhou příčku tabulky, která může případně znamenat i postup do III. třídy, vše ale bude záležet na dalších okolnostech.


Reportáž

V sousedském derby dominovali v Divnicích hráči Bohuslavic nad Vláří


V místním valašském derby nazývaném také "Melůni" vs "Kapůni" se z výhry o tři branky radovali favorizovaní hosté. Ti o svém vítězství rozhodli zejména díky první půli, kterou vyhráli 3:0, když dvě branky zaznamenal kanonýr Michal Bartoš a jednu trefu přidal Krasňanský. Druhý poločas se už dohrával jen z povinnosti a diváci v čele s bohuslavským fanklubem už branku neviděli. Bohuslavice nad Vláří se při zaváhání Mirošova dotáhly společně s Nedašovem na druhou pozici.