Jana Jamborová

Reportáž

FOTO: Jíkev potvrdila v Plaňanech roli favorita


Jíkev vstoupila do zápasu s Plaňany velmi dobře a po dvou slepených gólech mohla hrát s větším klidem na kopačkách. Domácí na začátku druhého poločasu snížili, ale byli to hosté, kteří v poslední desetiminutovce přidali uklidňující gól a dotáhli utkání do vítězného konce.


Reportáž

Bílé Podolí se rozloučilo s 1.B třídou porážkou


Hráči Bílého Podolí jsou smířeni s pádem o patro níže, přesto se pokoušeli závěr sezóny důstojně dohrát a to i přes velkou marodku v týmu, která je během jarní části potkala. Plaňany potřebovaly bezpodmínečně vyhrát pokud chtěly pomýšlet nad záchranou v soutěži.


Reportáž

Plaňany mají důležité tři body


V minulém kole si Plaňany na domácí půdě vyšláply na Vrdy a získaly důležité tři body. Nyní přijela Sadská a Plaňany potřebovaly znovu naplno bodovat. To se povedlo i díky tomu, že Sadská přijela ve slepené sestavě, když musel dokonce do brány Ondřej Jech místo zraněného brankáře Šarocha.


Reportáž

Plaňany rozstřílely Vykáň


Domácí Sokol získal na jaře pouhé 4 body a nutně potřeboval získat další. Přijel podzimní mistr z Vykáně. Vykáni se na jaře vůbec nedaří. Nezískala na jaře ještě ani bod a propadá se tabulkou. Plaňany svému soupeři nasázely šest branek a odpoutaly se tak od Milovic, které prohrály v Bílém Podolí.