Irena Huťková

Něco o mě:

In my photos you will find my life📷

Kontakty:

   |  

Reportáž

Oldřichovickou jarní bídu podtrhla remíza v Nýdku


Derby mezi Nýdkem a Oldřichovicemi přilákalo pod horu Čantoryji přes dvě stovky diváků, kteří sledovali počínání lídra tabulky z Oldřichovic s až 11. domácím celkem.


Reportáž

FOTO: Orlová zaskočila lídra a veze z Oldřichovic drtivé vítězství


Oldřichovice neprožívají povedenou jarní část. Lídr tabulky stále těží z náskoku, který si vybudoval na podzim a na čele jej drží hlavně neschopnost pronásledovatelů pravidelně bodovat. Orlovský Baník v minulém kole porazil další celek ze špičky, a to Věřňovice na svém hřišti 3:2 a chtěl navázat na bodový zisk i v utkání s lídrem, kterému se naopak minulé utkání nevyvedlo. Oldřichovice padly s posledními Dětmarovicemi 6:5.


Reportáž

Devítigólová přestřelka mezi Oldřichovicemi a Interem vyzněla lépe pro domácí


Doslova hokejový výsledek se narodil v duelu Interu Petrovice, který zajížděl na hřiště Oldřichovic. Hostům se letošní ročník v porovnání s loňským zatím vůbec nevyvedl a po Javorový Vrch zajížděli v roli outsidera. Domácí ovšem stále nemohou najít fazónu z podzimu, kdy válcovali jednoho soupeře za druhým, a tak by nebyl Inter rozhodně bez šance, ovšem kdyby nepřijeli jen v 10 lidech.


Reportáž

Šlágr kola mezi Oldřichovicemi a Vendryní skončil remízou


Souboj celků z předních pozic tabulky, derby, 150 diváků emoce i vyrovnání v poslední minutě z penalty, to vše přinesl střet Vendryně, která zajížděla do Oldřichovic. 


Reportáž

Šlágr kola mezi Oldřichovicemi a Věřňovicemi skončil plichtou


Hned v prvním jarním kole se proti sobě postavil první celek tabulky s tím druhým. Vedoucí Oldřichovice toužily minimálně udržet, stejný bodový rozdíl na svého nejbližšího pronásledovatele a aktuálního soupeře z Věřňovic. 


Reportáž

FOTO: Dominantní výkon Oldřichovic přinesl Nýdku těžký debakl


Fotbalisté Oldřichovic měli v tomto utkání co napravovat. Po nezdaru na umělé trávě v Orlové je čekal nelehký reparát, když na jejich půdu zavítal Nýdek. Letošní příjemné překvapení soutěže z podhůří Čantoryje měl rovněž o motivaci postaráno. O tři body v posledním duelu s Věřňovicemi totiž přišel, až v samotném závěru. 


Reportáž

Oldřichovice potvrdily roli favorita a porazily Dětmarovice


Lídr tabulky z Oldřichovic přivítal ve svém areálu SK Dětmarovice. Celek z Karvinska se letos výsledkově trápí a ačkoli herně to někdy není úplně nejhorší, tak bodů do tabulky přibývá opravdu málo a bývalý divizní celek se krčí až na předposlední pozici. Změnit to chtěli na hřišti největšího překvapení sezóny. Oldřichovický celek prožívá snovou sezónu a prozatím nenašel přemožitele a vévodí, tak soutěžní tabulce.


Reportáž

Oldřichovice porazily nováčka z Horního Žukova


Dobrou formu mají letos hráči TJ Oldřichovice, které přivítaly Horní Žukov. Tým trenéra Koloničného doposud neprohrál a nebýt divoké remízy v úvodním kole na hřišti Věřňovic, měli by plný počet bodů. Nováček z Horního Žukova se po špatném začátku pomalu zvedá a v posledních dvou utkáních vybojoval dvě remízy, a to s Petřvaldem a hlavně po divokém závěru s Věřňovicemi, kdy během 4 minut stáhli 4gólový náskok soupeře.