TJ Sokol Vraný

Něco o mě:

http://www.sokol-vrany.cz/
https://www.instagram.com/tj_sokol_vrany/

Kontakty:

   |  

Reportáž

FOTO: Kubík byl kanonýrem Vraného během anglického týdne


Anglický týden pro fotbalisty Vraného končil domácím zápasem s Lány, kterým měl domácí Sokol rozhodně co vracet, jelikož před čtyřmi lety Vranému nadělil kladenský celek potupnou desítku. O motivaci tak bylo postaráno.


Reportáž

FOTO: Vraný poločasové vedení v Libušíně neudrželo


Odložený zápas vůbec prvního hracího víkendu se nakonec odehrál v náhradním termínu, a to ve sváteční den o poslední středu měsíce září. Utkání nastartovala velmi rychlá branka domácího celku, která byla pomyslnout fackou pro hosty, kteří zvládli duel v prvním poločase otočit. Své vedení ale do závěrečného hvizdu neudrželi.


Reportáž

FOTO: Vraný otočilo domácí zápas s Tuchoměřicemi


Úvodní duel s Libušínem se neodehrál, a tak se Vraný poprvé představilo na svém hřišti proti Tuchoměřicím. První poločas nezačal pro domácí vůbec dobře a už po minutě prohrávali. Druhé dějství ale bylo pro Vraný úspěšnější a nakonec z toho byly tři body po těsném vítězství.


Reportáž

FOTO: Povedené střídání Pokorného přineslo Lubné bod


Fotbalisté lubenského Baníku přivítali na svém hřišti Vraný. Domácí šli po brance Šiky do vedení, na které ale našli hosté odpověď a utkání otočili ve svůj prospěch. Už se zdálo, že Lubná padne, ale na hřiště přišel na závěr čerstvý Pokorný a vyrovnávací brankou v nastavení zařídil svému celku cenný bod.


Reportáž

FOTO: Vraný otočilo domácí zápas se Mšecí


První poločas branku nenabídl, ale nebylo k ní vůbec daleko. Šance byly na obou stranách, na jedné zazvonilo dokonce břevno. Druhý poločas nabídl to, po čem fanoušci touží. Góly! Do vedení se rychle dostala Mšec, ale Vraný nic nezabalilo a před zraky svých fans utkání otočilo ve svůj prospěch.