Jakub Eliášek

Reportáž

Lhota po remíze s Tachovem a Stříbrem přidala třetí plichtu v řadě. Tentokrát s Chotíkovem


Derby významné zejména pro trenéra Nyklese ze Sokola Lhoty, které se odehrálo mezi týmy černo-žlutých barev, nakonec nenašlo vítěze. I když domácí po poločase vedli, nakonec byli rádi za bod.


Reportáž

Radnice znovu nadělovaly, schytala to Lhota


Na hřiště do Radnic opět přišla velmi dobrá divácká kulisa, a 200 platících diváků tak mohlo sledovat po týdnu opět vítězství svého týmu. Po prvním poločasu to sice tak zle pro Lhotu nevypadalo, ale dvě slepené branky po výměně stran dostaly hosty do kolen.


Reportáž

Snad jen červená karta stojí za zmínku v bezbrankovém zápase


Oba celky před víkendovým zápasem dělily 4 příčky a 7 bodů. Na tom se nic nezměnilo ani po zápase, jelikož výsledkem střetu mezi Zručí a Lhotou skončil bezbrankovou remízou. Až v něděli se může Zruč obávat posunutí o pozici níže, pokud se jejímu nadcházejímu soupeři nepodaří obrat o body Radnice.


Reportáž

Dvě neuznané branky, ty podle pravidel až po výměně stran


Mýto v neděli vyzvalo na své půdě fotbalisty ze Lhoty. V prvním poločase se diváci branky nedočkali, vyšlo to až po změně stran, avšak k úplné spokojenosti bylo také daleko.


Reportáž

FOTO: Lhota neprodloužila vítěznou vlnu o kterou jí připravilo Stříbro


Stříbro se výkonnostně zvedá a začíná se to projevovat také ve sbírání bodů. Nyní si parta z tachovska přijela pokusit se získat body ze Lhoty, která byla v té době na třetí pozici krajského přeboru. Předposlední celek soutěže zde nakonec překvapil a po zásluze vyhrál.


Reportáž

FOTO: Lhota si doma poradila s dalším soupeřem a už je třetí


Nepomuk po velmi zajímavém výkonu s Tachovem v následném utkání v Holýšově pouze remizoval a ve Lhotě tým z jihu plzeňska nečekalo nic snadného. Žluto-černí totiž jedou od porážky v Tachově na vlně vítězství a chtěli si odškrtnout další tým v seznamu.