David Holy

Reportáž

FOTO: Machek svými góly zařídil výhru Hořína nad Liběchovem


Liběchov tak trochu zaskočil Hořín a po deseti minutách šel do rychlého vedení. Ještě rychlejší ale byla domácí odpověď. A jelikož hořínský Machek přidal i svůj druhý gól a žádný další už v utkání nepadl, všechny body zůstaly doma.


Reportáž

FOTO: Hořín rozhodl s Romou Mělník už v první půli


Hořín šel do zápasu s Romou Mělník v roli favorita, kterou potvrdil hned v prvním poločase. Čtyři góly do sítě hostí daly napovědět, že je zápas rozhodnutý. Hosté ve druhé půli pouze korigovali a na nic víc už se nezmohli.


Reportáž

FOTO: Hořín svou jízdu prodloužil v Mělníku


Hořín pokračuje ve svém vítězném tažení i v jarní části a připisuje si třetí výhru. Na venkovním hřišti zdolal tým Mělníku přesvědčivým výsledkem, kterým si zapsal další body do tabulky a upevnil svou pozici v průběžném pořadí.


Reportáž

FOTO: Béčko Velkého Borku v Hoříně vedlo, nakonec ale schytalo bůra


Rezerva Velkého Borku vstoupila do utkání v Hoříně velmi dobře a po úvodní desetiminutovce šla do vedení. Domácí ale dvěma góly ještě během prvního poločasu zápas otočili na svou stranu a nakonec si s chutí zastříleli! I když se zápas pro Slavii vyvíjel dobře, nakonec odjížděla s pěti góly...


Reportáž

FOTO: Hořín po vzájemném duelu stáhl náskok Mlékojed


Šest bodů. To byl náskok Mlékojed na Hořín před vzájemným zápasem. Domácí k zápasu přistoupili lépe a do kabin šli s jednogólovým náskokem. Ten ve druhém poločase ještě navýšili a symbolická branka hostí byla pouhou korekcí skóre.


Reportáž

FOTO: Šťastná ruka trenéra, střídající Dvořák zařídil remízu


Hořín na svém hřišti přivítal poslední celek tabulky EMĚ Mělník. Domácí šli po dvou brankách Polanského do vedení, soupeř se ale nechtěl vzdát a odpověděl kontaktní brankou. Čas plynul a hostující kouč poslal na hřiště Dvořáka, který pár minut před koncem srovnal a zařídil tak pro svůj tým důležitý bod. Galerie od Davida Holého.


Reportáž

FOTO: Hořín rychlá branka nepoložila a zápas s Dolany otočil ve svůj prospěch


Dolany vstoupily do utkání s Hořínem rychlou brankou, na kterou ale našli domácí odpověď, a to hned třikrát! Hostující Sokol je v tabulce sice lépe postavený, ale domácí využili domácího prostředí a došli si pro tři body, na kterých nic nezměnila ani branka soupeře v nastavení. Galerie od Davida Holého.