Long Nguyen

Kontakty:

Reportáž

FOTO, VIDEO: Šlágr kola suverénně ovládly Dobřejovice


V neděli se v rámci 8. kola okresního přeboru střetl první a druhý tým tabulky. Dobřejovice hostily Struhařov, který v minulém kole nasázel deset branek do sítě Senohrab.


Reportáž

Vltavan porazil i druhé kralupské mužstvo. V soutěži je stále bez porážky


TJ Vltavan Chvatěruby přivítal na svém hřišti v rámci 7. kola Rebel III. třídy, sk. B, FK Kralupy 1901 B. Po skvělém úvodu se domácí mužstvo muselo bránit vedení, když hráli v desíti lidech od 32. minuty. Domácí brankář Tadeáš Novák v závěru chytil penaltu a díky tomu Chvatěruby berou tři body.


Reportáž

FOTO: Čechie dostala „bůra“ a připisuje si první domácí porážku. Chvatěruby opět nedaly penaltu


V neděli se dohrávalo 5. kolo Rebel III. třídy, skupiny B na Mělnicku. FK Čechie Kralupy čekal duel s ambiciózním týmem z Chvatěrub. TJ Vltavan Chvatěruby přehrál domácí mužstvo z Kralup rozdílem třídy a veze si tři body. 


Reportáž

Vltavanu nestačilo ani dvougólové vedení, nakonec mohl být rád za bod


Očekáváným zápasem mezi TJ Vltavanem Chvatěruby a AFK Veltrusy se v sobotu rozehraje 4. kolo Rebel III. třída skupiny B. Hosté z Veltrus jsou na tom velmi dobře střelecky, za dva úvodní zápasy vstřelili celkem 10 branek a zatím drží čisté konto co se týče obdržených branek. Domácí TJ Vltavan jsou také sto procentní, kdy mají 6 bodů na kontě. "Očekávám kvalitního soupeře, který v minulé sezóně bojoval o postup do poslední chvíle. Zápas bych hodnotil kvalitativně jako nadstandardní na poměry třetí třídy," takto predikoval kapitán domácího celku Petr Kouba před zápasem.