Petra Dandová

Reportáž

FOTO: Béčko Milína potvrdilo postup ve šlágru kola s Višňovou


Rezerva Milína může stejně jako A-tým dohrát soutěž s klidem a ve velké pohodě. Ve šlágru kola domácí béčko zvládlo zápas s Višňovou, která i přes rychlé vedení na venkovní půdě utkání ztratila a odjížděla s prázdnou.


Reportáž

FOTO:Těsná prohra Sedlčan se suverénem soutěže a oslavy Milína začali!!


Jako jediný tým Sedlčan dokázal na podzim porazit letošního mistra Milín. Na jaře se jim to jen těsně nepovedlo.


Reportáž

FOTO: TJ Ligmet Milín B - Sokol Vrtule Láz


Hosté se na těžké utkání naladili v minulém kole zvládnutou přestřelkou s béčkem Tochovic. Nyní se postavili dalšími rezervnímu celku. Rezerva Milína nechtěla zopakovat výbuch z Rosovic a k utkání přistoupila zodpovědněji. Výsledkem je drtivé vítězství Ligmetu.


Reportáž

FOTO: Tochovice vzdorovaly Milínu, nakonec rozhodl jediný gól Kvídy


Tochovice byly dalším celkem, který se pokusil přibrzdit rozjetý vlak jménem Milín. Díky gólu Kvídy ze 37. minuty šli hosté do vedení, které udrželi do kabin. Druhý poločas byl pro domácí velkou výzvou. Svému soupeři už žádnou další branku nedovolili, ale sami se také prosadit nedokázali. Nic se tedy nemění a Milín nadále vyhlíží soupeře, který by ho od poloviny října mohl obrat o body.


Reportáž

FOTO: Milín zapsal další výhru, tentokrát smetl tým Dobříše


Milín přivítal na svém hřišti Dobříš a při pohledu na tabulku bylo jasné, kdo do utkání jde v roli favorita. Tu domácí od začátku potvrzovali, šli do vedení a postupně svůj náskok navyšovali. Na hřišti Ligmetu se překvapení nekonalo a Dobříš odjížděla s prázdnou.


Reportáž

FOTO: TJ Sokol Rosovice - TJ Ligmet Milín B


Béčko Milína mělo na svém kontě před utkáním v Rosovicích jedinou porážku. To ale po duelu na půdě Sokola už neplatí. Domácí celek si vyšlápl na favorita soutěže a vůbec ho nešetřil! Za první poločas schytali hosté čtyři góly a ve druhém přišel pátý zásah. Domácí celek se velmi důležitým a cenným vítězstvím dotáhl na top trojku a může vyhlížet boj o minimálně druhé místo.


Reportáž

FOTO: Drahlín kousal, ale ani on béčko Milína nepokořil


Dalším týmem, který mohl potrápit rezervu Milína, byl Drahlín. Domácí do zápasu vstoupili rychlým gólem, ale minutu poté byl stav znovu nerozhodný. Po půl hodině přidal Milín další gól a udržel poločasové vedení. To ještě po hodině hry navýšil, ale Sokol pár minut před koncem vsítil kontaktní branku a bylo zaděláno na drama. To ukončil až v nastavení domácí Bejček a B-tým Milína znovu naplno bodoval.


Reportáž

FOTO: Demolici B-týmu Povltavské řídil Václav Kadlec


Milín je k nezastavení a dalším týmem, který se o tom přesvědčil, byla rezerva Povltavské Fotbalové Akademie. Demolici rezervního celku řídil čtyřmi góly bývalý ligový fotbalista Václav Kadlec.


Reportáž

FOTO: Béčko Milína je stejně suverénní jako áčko, odnesly to Hvožďany


Rezervní tým Milína má soutěž velmi dobře rozjetou a míří o patro výš. Cestu za postupem mohly narušit Hvožďany, ale domácí potvrzovali roli favorita a zápas zkušeně dotáhli do vítězného konce.


Reportáž

OBRAZEM: Kunc rozhodl dvěma góly o výhře Milína!


Nelehký souboj s celkem hrající o záchranu v soutěži sehráli fotbalisté Milína na svém hřišti, tentokrát bez snajpra Kadlece. O branky se tak postaral Kunc, který dvěma zásahy pečetil výhru nad mnichovohradišťským klubem, jenž zkušeného Štěcha překonat nedokázal. Za fotografie z utkání děkujeme slečně Dandové.


Reportáž

OBRAZEM: Kadlec nastartoval Milín k tenisovému kanáru. Schytaly to Doksy


V Milíně se rýsuje zajímavá parta se zkušenými hráči, která již vyhlíží minimálně divizní vody. Další překážkou v cestě byly Doksy, které z Milína odjely s šestigólovým přídělem, a to při vyrovnaném zbytku soutěže na druhé místo neztrácí moc.