Jindřich Jager

Reportáž

FOTO: Třistatřicettři diváků sledovalo šlágr kola! Vejprnice jdou na první místo


Dlouho očekávané střetnutí posledních dvou aspirantů na celkové vítězství v kajském přeboru se odehrálo na vejprnické umělce, proti hostující rezervě plzeňského Petřína, z důvodu zatopení hlavního travnatého plácku. K odřízení zápasu byl povolán zkušený sudí Mudra a bez práce to rozhodně nebylo.


Reportáž

Mýto po pěti zápasech bez prohry narazilo. V Nýrsku zaspalo úvod zápasu


Jak je důležité být od prvních minut v pozoru, na špičkách a reagovat na jakýkoliv odražený míč, ukázali domácí fotbalisté, kteří na svém plácku přehráli hosty z Mýta. Těm nasázeli v prvním dějství tři branky, které už nedokázali svěřenci trenéra Nyklese dohnat.


Reportáž

FOTO: Vejprnice si doma opět zastřílely. Potřetí v řadě nasázely soupeři bůra


Ve velké a velmi dobré útočné pohodě hraje tým pod vedením Lukáše Paula a Romana Baxy, který se bodově stále drží na prvním týmu soutěže z Petřína. Tentokrát ve velkém stylu slávisté porazili celek z Nýrska, který v posledních týdnech tabulkou klesá.


Reportáž

FOTO: Každý chvilku tahá pilku, dalo by se o zápasu mezi Nýrskem a Holýšovem říci. Jenže Holýšov tahal silněji


Nýrsko čekalo čtyři zápasy na výhru a bohužel pro místní celek si počká ještě minimálně týden. S Holýšovem měli okuláci velmi dobře rozehraný zápas, kterému chybělo pár gólů navíc. To se nakonec zřejmě ukázalo, jako kámen úrazu a spolu s tím i zapomenuté hlavy v kabině o přestávce. Holýšov vývoj zápasu otočil ve svůj prospěch.


Reportáž

FOTO: Holýšov koncovku zvládl, Chotíkov spílá sudímu Bogdanovi


Domácí Holýšov chtěl uhájit svou čtvrtou pozici v přímém souboji s Chotíkovem. Ten by se výhrou mohl právě na bramborovou příčku vyšvihnout a posunout níže hned několik týmů, včetně Holýšova. Domácí ale byli proti.


Reportáž

FOTO: Rapid přehrál Holýšov a dostal se na druhou příčku


Zejména první poločas a dvě branky do sítě Holýšova rozhodly o tom, že si z tohoto zápasu plzeňský celek urval všechny body. Hostující trenér dokázal změnou rozestavení a za pomoci střídajících hráčů pouze vyhrát druhý poločas, ale nízkým gólovým rozdílem. Výsledek 3:2 tak udal body Rapidu, který se po první ztrátě Vejprnic v sezóně posunul zpět na druhé místo tabulky s třiceti body a nejlepším útokem. Souboj v posledním podzimním kole s Vejprnicemi tak může dle papírových předpokladů určit určit stříbrné mužstvo po polovině sezóny, pokud Petřín neztratí body s Mýtem.


Reportáž

FOTO: Zápas rozdílných poločasů zvládl lépe Holýšov. Radnice doma opět padly


Radnice v minulém kole napravily zaváhání ze souboje s Chotíkovem a vítězství chtěly přenést i před domácí fanoušky. Jenže ti se zejména první poločas moc nebavili a i hráči to od nich pocítili. Holýšov využil dvou branek z tohoto poločasu a ve druhém si vedení pohlídal.


Reportáž

Dostat dva góly ze zbytečných dvou rohů, to je trestuhodné, hodnotil po zápase Dejmek


Holýšov se po předchozí ztrátě mohl vyškrábnout na dvacetibodovou hranici, ale i když dvakrát vedl, skolila ho nedůslednost při obranných standardkách. A tak si z horké půdy Nepomuku odvezl pouze bod.


Reportáž

Holýšov doma srazil Nýrsko už ve druhé minutě zápasu


Holýšov je na vlně a i když byl v minulém kole přibržděn, tak se dalším vítězstvím dotáhl na dělené třetí místo. S Nýrskem padla velice brzká branka z dílny Jiřího Šmída, který se dotahuje na dvojici nejlepších střelců v soutěži. A když se hosté nedokázali po zbytek zápasu prosadit, přidali domácí po výměně stran pojistku Michalem Žižkou a bylo hotovo.