Dominik Folda: Porážka 1:3 mi utkvěla v hlavě.

Krásný Les ve 20. kole hostil favorita z Osečná. Domácí zvítězili 7:3 a velkým dílem k tomu přispěl Dominik Folda, který dokázal v tomto zápase vstřelit hattrick. Právě Dominika Foldu jsme vyzpovídali v rozhovoru, který Vám více přiblíží jeho soukromí!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
V posledním zápase jsi zaznamenal hattrick. Byl jsi na Osečnou nějak speciálně namotivován?
V odvetném zápase po zimě proti Osečné jsem určitě chtěl, abychom vyhráli. Možnou motivací pro mě byla porážka na jejich hřišti 1:3, která mi určitě utkvěla v hlavě a možná mě to i více nakoplo do toho pořádně šlápnout a vrátit jim to. To se nám povedlo a hattrick byl pro mě jen třešničkou na dortu, za kterou jsem samozřejmě rád.
Přibliž nám kabinu Krásného Lesa. Kdo je lídr týmu?
V kabině teď panuje po dvou cenných výhrách skvělá atmosféra. Snažíme se vzájemně podporovat a anulovat chyby, které děláme v zápasech. Lídrem týmu bych asi nikoho nenazýval, neboť všichni táhneme stejnou měrou za jeden provaz. Jediný, kdo by mě možná napadl, je prezident klubu Stanislav Vébr, který nám na domácích zápasech pomáhá svými výkřiky do hřiště a grilováním skvělých steaků. To nás žene dopředu.
Hrál jsi předtím někde jinde nebo je Krásný Les tvým prvním klubem?
Ne, nehrál. V Krásném Lese hraju od roku 2017 díky svému tátovi, který je v klubu už delší dobu. Chtěl jsem si vyzkoušet hrát velký fotbal a tady jsem dostal příležitost to poprvé zkusit.
Jaké jste si dali jako tým cíle pro právě probíhající sezónu?
Naším cílem do konce sezóny je, abychom se dostali do první půlky tabulky a užívali si hru jako takovou. Rozhodně se nechceme zranit!
Kdo je tvým fotbalovým vzorem?
Mým fotbalovým vzorem je Leo Messi, neboť jeho maličkost, mrštnost, dribling a přihrávky převyšují nad všechny ostatní fotbalisty.
Jakému klubu fandíš?
Momentálně nefandím žádnému klubu. Rád se koukám na Ligu mistrů, ale jeden určitý klub nemám. Líbí se mi týmy, na které se dá hezky koukat. Například Barcelona a Real Madrid z roku 2005.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.