ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 6.kolo Zlínský | Zlín | IV. třída sk. C, 2015-2016

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 6. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Již podruhé se jím stal kapitán Horní Lhoty Josef Šenovský. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

 

Facebook - fotbalunas.cz Zlínský kraj

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Jak si ceníš svého druhého ocenění hráče kola?
Jsem za něj rád. Ale všechno to je práce kluků z mančaftu. Jednak, že mi naposílali hlasy, ale pak především, za jejich výkony na hřišti. Já jen těžím z práce celého mužstva a jakožto střelec branek mám pak cestu do sestavy kola snazší. Kluci navíc dobře vědí, že je o suchu nenechám.
Dvěmi brankami jsi o minulém víkendu skolil Petrůvky, co jim předcházelo?
Obě branky vyplynuly z tlaku, který jsme si druhý poločas vytvořili. V prvním případě šlo o střelu z nějakých 20-ti metrů. Trávník byl dost kluzký, tak jsem to zkusil po zemi ke vzdálenější tyči a vyšlo to. Druhá pak byla z penalty. Jsem jedním z určených exekutorů a jelikož bylo pět minut do konce a stav vyrovnaný, tak jsem vzal zodpovědnost na sebe. Lhal bych ale, kdybych tvrdil, že jsem si nějak extra věřil.
Jak těžký byl sobotní zápas Petrovjany?
Zápas s Petrůvkou je vždycky těžký a tento nebyl vyjímkou. Všichni kluci ale zápas odmakali na 100% a především díky tomu, se nám podařilo uspět.
Vaše výsledky jsou jako na houpačce, nečekala se především porážka v Lipové?
Nečekala to máte pravdu, jeli jsme tam posilnění vítězstvím v prvním kole, ale zápas v Lipové jsme odehráli prachbídně a po zásluze prohráli. Na druhou stranu, Lipová prozatím doma neztratila ještě ani bod, takže si z domácího prostředí udělala nedobytnou pevnost. Až další kola ukážou, jak moc nás tato porážka bude mrzet.
Co nám ještě prozradíš ze svého soukromí?
Tady asi nemám žádné zajimavé perličky, co by lidi zajímaly. Možná bych si jen dovolil využít této příležitosti a pozvat Vaše čtenáře k nám na hody, které se konají příští víkend. V sobotu, po zápase se Smolinou pořádáme u nás na hřišti posezení u cimbálu a všichni tam jste srdečně zvání. O kulturní zážitek se postará Záleská cimbálová muzika z Luhačovic, o občerstvení pak Sportovní klub Horní Lhota.
Komu fandíš ve světě velkého fotbalu?
Tak první odpovědí možná ztratím spoustu hlasů do budoucna, ale u nás v ČR jsem Sparťan. Ve světě pak fandím londýnskému Arsenalu.
V neděli hrajete v Mirošově, na koho si budete muset dávat především pozor?
Tak základem úspěchu bude pohlídat útočné duo Obadal - Rajznauer, kteří dali většinu branek Mirošova. S Mirošovem jsme se utkali zatím pouze loni a oba zápasy prohráli, tak v neděli budeme chtít tuto bilanci změnit. Je ale jasné, že nás čeká velmi těžký úkol.
Co říkáš na spanilou jízdu Loučky v soutěži?
Před sezonou bych je tipoval na klidný střed tabulky, ale zatím jsou k nezastavení. Mají šikovné mladé kluky v záloze a výborného stopera, který dává jejich hře řád. Jejich fotbal se nezaujatému divákovi musí líbit. Fandím jim, na druhou stranu, pro atraktivitu soutěže by bylo dobře, kdyby někdy i ztratili, aby bylo ještě o co hrát.
Na našem portálu jsou nově střelci a statistiky, co by jsi ještě vylepšil?
Moc věcí k vylepšení mě nenapadá, web funguje parádně. Spíš bych Vám popřál další obětavé redaktory, kteří by se ujali dosud neobsazených soutěží. Takový okresní přebor by si to určitě zasloužil.
Redakce portálu fotbalunas.cz Ti děkuje za rozhovor...

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.