Utkání mezi Vřesovicemi a Kostelcem nám zhodnotil Martin Blatecký

Nebylo to pro něj úplně šťastné utkání, ale i tak rozhovor neodmítl
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj Martine, o víkendu jste hráli s Vřesovicema. tak jak bys zápas popsal?
Zápas s Vřesovicema ovlivnil hodně déšť (víceméně celý zápas pršelo), terén byl kluzký a rychlý a hra byla strašně rozkouskovaná s hodně nepřesnostma, kdy si myslím, že chvíli jsme měli navrch my a chvíli Vřesovice. Nakonec bohužel pro nás z utkání odcházeli šťastnější domácí Vřesovice, kdy vyhráli o gól 3:2.
Jak bys okomentoval svůj výkon?
Trenér mě pro toto utkání dal na hrotového útočníka, což je post, na který nejsem úplně zvyklý. Snažil jsem se s tím popasovat, ale vzhledem ke včerejším podmínkám a specifickému hřišti Vřesovic se mi nehrálo vůbec dobře, takže se svým včerejším výkonem, nejsem moc spokojen, ale byly tam i světlejší chvilky, hlavně se musím z tohoto utkání poučit a jede se dál.
V dalším kole vás čeká zápas proti Vlkoši. Co od zápasu čekáš?
Od zápasu s Vlkošem čekám hodně vyrovnané a vyhecované utkání. My jsme je dokázali na podzim porazit 1:2, takže bychom na to rádi navázali a brali tři body.
Jaký je Tvůj oblíbený a naopak neoblíbený soupeř v 3.A třídě?
Myslím, že nějakého extra oblíbeného soupeře proti kterému se mi dobře hraje vyloženě nemám. Maximálně mě baví hrát derby s Moravanama, protože to je vždycky nejdůležitější zápas sezóny. A neoblíbeného soupeře asi taky nemám, na každém soupeři se vždycky najde něco pozitivního a i něco negativního.
Kdo podle Tebe má největší šanci na postup u vás v soutěži?
Největší šanci na postup z naší třídy má určitě Vracov, který momentálně vede soutěž o 11 bodů a jde si za postupem, kdy jaro mají zatím slabší, ale většinou dokáží vybojovat i ty těsné zápasy v jejich prospěch.
Jak bys popsal kabinu (hráče) v Kostelci?
Já hraju v Kostelci už od přípravky, takže zdejší prostředí moc dobře znám a znám se dlouho už víceméně se všemi spoluhráči z týmu, kdy si myslím, že máme jednu z nejlepších kabin, kde se nehádáme (maximálně se popichujeme) a máme mezi sebou kamarádské vztahy.
Máš nějaké rituály před zápasem?
Já jsem nikdy žádné rituály před zápasem neměl a asi ani žádné do budoucna neplánuji zavést.
Děkuji za rozhovor.
Není zač!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.