Alex Löbb: Taktéž je to mé první ocenění v Krajském přeboru za FK Luhačovice.

Hlasovali jste a vítězem se stal Alex Löbb! Na co jsme se ho zeptali? Co nám na sebe prozradil?

 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Ahoj. Velká gratulace! Jaké máš z výhry pocity?
Mám radost, je to určitě velká motivace do dalších zápasů. Taktéž je to mé první ocenění v Krajském přeboru za FK Luhačovice.
Jak hodnotíš poslední zápas ty? Jaký byl z tvého pohledu?
Poslední zápas hodnotím velice kladně. Šla vidět chuť celého týmu vyhrát a to se nám vyplatilo. Výhra už byla potřeba a jsem rád, že jsem mohl týmu vypomoci proměněnou šancí.
Určitě každého zajímá historie/původ tvého jména. Je německé?
Kdepak. Původ tohoto příjmení je v Holandsku, odkud pocházel můj praděda. Původně příjmení znělo "van Loebb", ale jakmile se dostalo do ČR, tak se upravilo do dnešní podoby. Zajímavostí je, že tohle příjmení má v ČR pouze a jen naše rodina.
Už dva roky si v kolektivu FK Luhačovice. Jak se v něm cítíš? A kdo je ti v týmu nejblíže?
V Luhačovicích se cítím spokojeně. Tým mě přijal velmi dobře a vycházím zde se všemi. Nejblíže mi jsou ale kluci mého věku, se kterými trávím nejvíce času.
V týmu FC Trinity Zlín si strávil několik let. Vídáš se ještě s někým z bývalého týmu?
Pár kámošů z Trinity přestoupili taktéž do Luhačovic a dokonce se s některými vídám v Brně, protože studujeme na stejné škole.
Kdo tě nejvíce podporuje ve fotbalu?
Moji největší oporou vím, že je a vždy bude má rodina a přítelkyně.
Máš nějaké jiné koníčky? Co rád děláš?
Ve svém volném čase chodím často do posilovny, hraji videohry a když jsem s rodinou, tak rád sleduji filmy či jezdím na výlety.
Studuješ ještě? Jak zvládáš školu a fotbal? Co studuješ?
Studuji Masarykovu univerzitu v Brně se zaměřením na učitelství - konkrétně angličtina a tělocvik. Mimo školu ještě chodím do práce, a tak skloubit vše dohromady je velmi časově náročné, ale zatím vše zvládám.
Budeš další zápas hrát? Jak myslíš že bude probíhat?
Zda budu hrát další zápas upřímně ještě netuším, protože jsem tento týden kvůli zkouškám nemohl opět na tréninky, ale záleží hodně na poskládání mančaftu – máme bohužel dost zraněných hráčů. Zápas proti Nevšové bude vyrovnaný, vyhraje ten, kdo bude chtít vyhrát. A věřím, že náš tým je namotivovaný právě na výhru.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.