Rádi bychom hráli vyšší soutěž, říká Jan Hakl

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Jan Hakl z Rokytnice, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Novými Syrovicemi. Nyní si s vítězným hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Honzo, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
Díky moc. Zápas to byl hodně náročný... nejen poutí, kterou jsme v Rokytnici měli, ale i počasím a hlavně soupeřem.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
V tomto zápase hrály Syrovice s hodně zataženou obranou, do které se těžko dostávalo. Proto jsem se snažil hodně podporovat útok a tím zároveň dělat více prostoru pro Michala Bartejse. A to nám skvěle vycházelo k vytváření brankových příležitostí, ze které tam i jeden gól padl!
Nyní vás čeká zápas s Náměští B . Co od zápasu očekáváš a jaký výsledek vás uspokojí ?
Do Náměště se vždycky hodně těším, jelikož mají v naší soutěži nejlepší "pažit". Zápas to každopádně nebude lehký, kor takhle na konci sezóny. Chceme ale uhájit třetí místo, proto bereme jedině vítězství!
Blíží se konec sezóny. Jak budete hodnotit tento ročník? Jaký máš pocit z toho ročníku ty sám?
Vemu to jen za sebe. Nejvíc mě mrzí podzimní část, kdy jsme si několikrát prohráli zápasy sami, ať už neproměněnými šancemi nebo hloupými góly. S jarní částí jsem prozatím spokojen výsledky, supr parta, úspěšná mládež a celkově chod celého klubu nemá chybu.
Kdo podle tebe patřil z vašeho týmu k největším oporám?
Jmenovitě to vypisovat nebudu. Za mě jsou to ale jednoznačně dorostenci, bez kterých bychom to těžko dávali dohromady.
S jakými ambicemi vstoupíte do další sezóny?
Rádi bychom hráli vyšší soutěž, s tím souvisí už zmiňovaní dorostenci, kterým by to v budoucnu ve vývoji určitě hodně pomohlo. Když se nám postup nepodaří letos (samozřejmě záleží na tom kdo a kolik týmu půjde výš), budem o nej usilovat v ročníku dalším.
Jak budeš odpočívat v letní pauze?
Letos budu "odpočívat" na Maltě...na baráku (smích). Díky a všem přeji šťastný konec sezóny, hlavně ve zdraví a bez nervů! Vždyť to hrajem pro prdel (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.