Tomáš Hrnčiřík: Jsem fanoušek Barcelony a Arsenalu a tak mě jejich letošní umístění těší.

Hráčem 24.kola se stal Tomáš Hrnčiřík! Velká gratulace! Výherci moc děkujeme za rozhovor. Co jsme se o něm dozvěděli? 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře! Jaké máte pocity?
Určitě bych chtěl v první řadě poděkovat všem, kteří pro mě hlasovali. Toto ocenění určitě radost udělá, byl bych však radši za tři body.
Jaký byl zápas z Vašeho pohledu?
Do zápasu jsme nastoupili v poněkud oslabené sestavě, kde se vinou zranění neobjevili Peťa Švach s Milanem Mujkošem a tato ztráta byla znatelná. Z mého pohledu byl zápas z obou stran víceméně bezzubý a tak byla dělba bodů spravedlivým výsledkem.
Na jaké pozici hrajete nejraději?
V poslední době to mám poněkud rozmanité, protože jsem přišel jako gólman, nicméně v posledních zápasech hraji především pravého obránce. Momentálně se však cítím lépe na této pozici. Ale fotbal miluji, takže se dokážu ztotožnit s každou pozicí a žádná mi nevadí.
Studujete nebo pracujete? Popřípadě... co studujete?
Kromě brigády hlavně studuji na Mendelově univerzitě v Brně, kde jsme v dubnu vybojovali historický úspěch ve futsalu na mezinárodním turnaji v belgických Antverpách. Obor, který studuju, jsou mezinárodní vztahy.
Jaká je nálada v týmu teď koncem soutěže?
Vzhledem k tomu, že jsme jarní část zvládli poměrně dobře a nahráli jsme si body, tak nálada v týmu je výborná. Necítím žádný velký tlak na výsledky, ale i přes to bych byl rád, kdybychom vyhrávali.
Kdo je Vám v týmu nejblíže?
V týmu se bavím nejvíce s Radkem Kvěťákem, kterého znám dlouho především ze střední školy. Nicméně zde mám více lidí, se kterými si rozumím.
Fandíte i v televizi? Máte raději české nebo zahraniční týmy?
Ano, je to má oblíbená činnost. Mám raději zahraniční týmy, kde kvalita je rozhodně daleko jinde. Jsem fanoušek Barcelony a Arsenalu a tak mě jejich letošní umístění těší. Také jsem moc rád za titul Sparty, protože jim fandím už od mala.
Čemu se věnujete ve volném čase? (Kromě fotbalu)
Jsou to hlavně sporty podobné fotbalu jako například futsal, sálová a malá kopaná. Všem těmto sportům se věnuji moc rád.
Uvidíme Vás i v dalším zápase?
Je více než možné, že tomu tak bude. :)
Co očekáváte od dalšího zápasu?
Kvasice jsou opravdu nepříjemným soupeřem a hlavně hrajeme na jejich půdě, takže se nebude jednat o jednoduchý zápas. Každopádně sem pojedeme vybojovat co nejlepší výsledek a minimálně bod si odvezeme.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.