Střídání, první dotek míče a gól, co víc si přát, říká Milan Tůma

Vítězem hlasovací soutěže Hráč kola se stal Milan Tůma z Vladislavy, který přispěl dobrým výkonem k výhře svého týmu nad Novými Syrovicemi. Nyní si s tímto hráčem přečtěte celý rozhovor 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Milane, gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas z tvého pohledu?
No každopádně jsme chtěli zápas vyhrát a dát 4 góly!!! Což ze začátku moc nevypadalo! A hlavně na nás byl velký tlak ze strany diváků na vstřelení 100 branky sezóny.To se nám nakonec povedlo a já byl u toho. Diky zklepnuti Negiho jsem poslal míč patou do brány! (úsměv)
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem ?
Se svým výkonem jsem spokojený byl! Střídání první dotek míče a gól, co víc si přát. A hlavně to byla ta stá branka! (smích)
Jak jste spokojeni s uplynulou sezónou?
Uplynula sezóna byla famózní snad ani není co dodat! Za vše mluví tabulka (úsměv).
Jak probíhaly oslavy postupu?
Oslavy postupu!!! Kluci říkali, že prý nějaké byly (smích). Ne samozřejmě si něco pamatuji, ale moc toho není!!! Prostě cigi caga!!!
Kdo patřil k největším vašeho oporám týmu?
Nechci nikoho povýšit nebo ponížit. Fungovoli jsme celkově jako tým!!! Ale přesto musím říct že hrát v zadu s Martinem je radost.
Jak si byl spokojen se svými výkony v průběhu sezóny?
No moje výkony za celou sezónu! Nemám odehráno úplně nejvíc minut, ale to k mému věku prostě patří!!! Takže jsem rád za každé střídání, které odehraji bez zranění!
Na kterých místech tabulky se budete chtít pohybovat příštím ročníku IB. třídy?
No samozřejmě se budeme chtít pohybovat v horní části tabulky, ale to uvidíme. Doufám, že se po pauze vrátíme silnější a to ne jen v pase, ale i herně (smích). Osobně si myslím, že když se nám vyhnou zranění tak tým je dost silný!
Jaká je tvá oblíbená muzika?
Posloucham převážně českou muziku a to Dana Landu nebo Tři sestry. Díky za rozhovor a jinak přeji všem hráčům ať se jim sezóna povede a vyhne se jim zranění!!!

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.