Ty třetí poločasy v kabině jsou někdy náročné, říká hráč kola Pavel Hezoučký

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 14. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Gratuluji ti k vítězství v naší anketě a zeptám se jaký byl zápas proti Kamenné z tvého pohledu?
Děkuju za gratulaci! Zápas proti Kamenné byl z mého pohledu asi nejklidnější a v přátelském duchu odehranej. Kamenné o nic nešlo a bylo to na tom znát, že šlo čistě o fotbal a užít si ten zápas. Sice rozhodčí po obědě zaspal a místo na 3 přijel na 5 hodinu, ale to nevadí.
Jak jsi byl spokojený se svým výkonem?
Spokojený jsem s výkonem byl. Hodně tomu napomohl náš systém hry, díky kterému jsem měl spoustu míčů a měl možnost tvořit hlavně dopředu.
V zápase jsi vstřelil čtyři branky. Popíšeš je čtenářům?
První branka se seběhla celkem rychle, Čuhy dobře odcentroval do vápna a já měl čas na zakončení z penalty. Druhý gól byl takový spíš o štěstí, zase jsem dostal dobrý míč proti noze za vápno a šlo už jen o to, abych dobře trefil míč - sice šajtlí, ale povedlo se to (smích), třetí gól byl z přímého kopu, kdy jsem hned věděl po postavení brankáře a zdi, že to budu hrát přes nohu na stranu golmana..čtvrtý gól byl opět po dobrý akci všech kluků, kdy se na pár jednoduchých přihrávek dostaneme až k soupeři do vápna, na mě už potom bylo jen dobře si míč vzít do pohybu a trefit to levačkou na zadní tyč.
V Dívčicích si odehrál celou jarní část. Proti kterému týmu se ti nehraje vůbec dobře nebo na jaké hřiště se netěšíš?
Je pravda, že co si tak pamatuju, tak jsem naposledy kompletní minutáž v zápasech měl cca v 16.-17. letech (smích), takže už to byl pro mě úspěch, že jsem mohl odehrát celé jaro a nezranit se u toho.. co se týče soupeřů, tak asi náročný zápas byl určitě v Mokrém. Jinak se těším vždycky kamkoliv a na všechny zápasy.
Koho bys jako nejlepší střelec označil za tahouna týmu?
Tak za tahouna týmu, to se takhle těžko řekne. Určitě bych vyzdvihnul ne jednoho ale víc kluků, protože máme takovou tu kostru, která chodí pravidelně na tréninky i zápasy. Nechci jmenovat jednotlivě, každý ví co tomu dal a co nedal.. každopádně ty, kteří chodí, tak ví koho chválím.
Jak nakonec hodnotíš tuto sezónu?
Sezónu nakonec hodnotím kladně.. na jaře se prohrálo pouze dvakrát, doma se neprohrálo. Takže z mého pohledu a občas i laboracemi s počtem hráčů celkem úspěch.
Plánuješ nějakou přípravu před novým ročníkem?
Určitě, plánuju si něco odběhat, abych byl připravenej na novou sezónu. Teď ale momentálně léčím nohy ze sezóny (smích).
Jaké máš plány v letní pauze?
V letní pauze plánuju pracovat a nepít. Ty třetí poločasy v kabině jsou náročný (smích).

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
23. 6. 2023 08:13
Ty nezklameš Hezi :D :D